Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kawaler z odzysku

Dzis po 17 latach malzensywa znów jestem kawalrem

Polecane posty

No i czemu nie ma tu możliwości edytowania postów? te verde--- ciesz się że werbalnie, a nie "oralnie" ;) A w ogóle to nie uwodzę, tylko jestem zwyczajnie miła żeby go nie spłoszyć, bo kto wie jak daleko ucieknie od kafe i ciebie przy okazji nie daj Boże :)

Mare_Imbrium "Hm zapewne słusznym byłoby korzystać z życia ile tylko się da przed tym końcem świata w 2012" Zatem czekam na CV (w wielkiej niecierpliwości odświezam skrzynkę co 0,245 sekundy :classic_cool:)

Ale ja się nie dowiedziałam co te CV ma zawierać :) No i zagwarantujesz mi że mi te verde oczek nie wydrapie?

Te Verde juz zapuszcza pazury. Poczekaj tylko, ladacznico. Znajde Cie, mam blisko :D

Spokojnie, sądzę, że verde nie jest aż tak zaborcza ;) CV.. hmmm... napisz co nieco o sobie :classic_cool: (bezczelnie rzekłbym - "spróbuj mnie sobą jakoś zainteresować 😴" ale tego nie zrobię :classic_cool: )

No tak, zawsze na mnie biedną niewinną :( To twój przyszły mąż mnie bałamuci i do złego namawia. Powinnaś smycz mu skrócić zdecydowanie :)

Jakby nie bylo, ktos zostanie podrapany. W ostatecznosci ja, z frustracji :P La Fin, nie spij!

No nie wiem, zaangażowana i zdradzona kobieta potrafi być niezwykle okrutna. A nawet nie wiem na ile silne i szerokie są te twoje ramiona :P

Ramiona są szerokie i odpowiedni silne, no chyba że verde ma 2 metry wzrostu i waży ze 150 kilo, ale chyba nie :D generalnie potrafię obronić kobietę 😴 i to nie tylko przed inną kobietą :D 🖐️

też się umiem obronić :P Ale z te verde łączy mnie nić prawie przyjaźni no i solidarność jajników jak by nie patrzeć, więc mam moralny dylemat :) Ależ kręcisz słodziutki żeby za dużo o sobie nie powiedzieć :) O,k zróbmy tak, ja ci na maila przedstawię moją strasznie skromną osobę, a ty się odwzajemnisz tym samym, o,k? :)

la_fin..... no jak to to my o sobie dość publicznie jednak mimo wszystko a ty co? no odwdzięcz się :D

te verde--- czego oczy nie widzą... itd :) Skąd wiesz, może mu straszliwego wirusa wysłałam i przestanie się łajdaczyć po forach i się za ciebie uczciwie weźmie? :)

No ja mam nadzieje, Mare. A co do tych oczu - moje oczy musialby jakis ciezki szlag trafic, zeby nie widzialy, jak sie tu ewidentnie lajdaczycie. Na kazdym kroku pilnowac trzeba, ehhh.

te verde--- z doświadczenia ci mówię, chłopa trzeba stale pilnować :) Ćwicz :) Nawet jak jemu ufasz, to nie ufaj żadnej kobiecie w jego zasięgu :)

No zobacz jakie kobiety są na forum, co rusz którąś facet zdradza a ona nadal całuje ziemię po której on stąpa :) Cieszę się że mądrzejsza jesteś :) Chociaż.... My kobiety tak mamy, jak kochamy to głupiejemy, więc kto cię tam wie :)

No, prawda, niestety, chyba biologicznie jestesmy tak glupio uwarunkowane. Staram sie z tym walczcyc, jakos.

la_fin_du_monde --- nie powinieneś się wtrącać kiedy twoja nieomal żona z twoją nieomal kochanką dyskutuje na życiowe tematy ;) te verde--- dlatego jak ktoś powiedział (nie pamiętam kto) powinnyśmy ganiać za facetami z zamkniętymi oczami, żeby nie było że "widziały gały co brały" :)