Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana...

druczek! pomocy!!!

Polecane posty

Gość zakłopotana...

hey, mam taki problem... tak się stało, że muszę zapłacić pewną kwotę przelewem, mam specjalny druczek "polecenie przelewu/wpłata gotówkowa" (chcę zapłacić gotówką na poczcie) i tam w jednej linijce pt. "nazwa zleceniodawcy" w kratki wpisałam swoje imię i nazwisko a poniżej jest miejsce pt. "nazwa zleceniodawcy cd." ale liczba kratek jest za mała żeby wpisać ulicę, nr, kod pocztowy i miejscowość... co z tym zrobić? wie ktoś? pomocy! muszę jutro iść na pocztę i koniecznie to zapłacić! będę widzięczna za pomoc... z góry dzięki

Gość druczek
imie i nazwisko powinno wystarczyc

Gość
sciesniaj literki, nie musi byc 1 literka-1 kratka jak sie nie miesci to pisz ciasniutko, byle drukowanymi bo nie rozczytaja

Gość zakłopotana...
dzięki za help, boję się kurczę ,bo mam tylko jeden taki druczek, jak go źle wypełnię to będę musiała na drugi koniec miasta (którego notabene nie znam) lecieć zapłacić... chyba z takim druczkiem mogę iść na pocztę i z nim dać pieniądze pani na poczcie do ręki?

Gość mają wprawę z ludźmi z dolem
Ej na zwykły druku z poczty wypełnij w razie czego.

Gość zakłopotana...
niby tak... tylko nie wiem czy dostanę taki druk, bo zgubiłam bilet autobusowy o czym się dowiedziałam podczas kontroli, teraz karę muszę zapłacić :( i ten druczek od kanara dostałam... ja się w ogóle nie znam na przelewach i takich tam sprawach, nigdy tego nie robiłam