Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna zolza

on mnie ciągle dotyka

Polecane posty

Gość taka jedna zolza

nie umiem go rozszyfrowac, ale dla mnie takie zachowanie jest conajmniej dziwne. A mianowicie moj znajomy ilekroc z nim przebywam (tzn. śmiejemy sie i dobrze sie bawimy) to on nagle zaczyna mi sie przygladac i jego reka wedruje w kierunku mojej twarzy - najczesniej nos albo policzek i albo mnie glaszcze albo robi takiego przekornego "pstryczka" w nos. Jezeli stoimy obok siebie to mnie delikatnie dotyka po rece. Dziwi mnie takie zachowanie, bo o ile wiem, to tylko mi tak robi.

Gość prowokator III
sentyment jakis? byliscie para?

to oczywiste że ma coś do Ciebie. jeżeli zadajesz to tytanie na forum to znaczy że albo jesteś głupia i nie potrafisz interpretowac prostych zachowań albo się chwalisz i chcesz wkurzyc innych których nikt nie mizia przy kazdej okazji.

Gość taka jedna zolza
nigdy nie bylismy para, znam go od paru lat i kiedys dal mi do zrozumienia ze sie mu podobam, jednak minelo juz sporo czasu, on zdazyl sie zwiazac z kobieta, i dziwi mnie ten jego odruch

skoro jego reka juz wedruje w okolice nosa czy twarzy to co bedzie po slubie?! boje sobie to nawet wyobrazic

Gość taka jedna zolza
ukąsica - idealnie pasuje do ciebie ten pseudonim!

Gość prowokator III
Jesli to twoj przyjaciel zapytaj go poprostu. Powiedz ze zauwazylas ze robi tak tylko w stosunku do twojej osoby. Powiedz np. ze Ci to nie przeszkadza ale chcialabys wiedziec dlaczgo tak robi. Proste, rozmowa to droga do sukcesu.

Gość taka jedna zolza
To nie jest moj przyjaciel tylko znajomy, a to roznica. Boje sie pytac go, bo on ma dziewczyne i nie chce namieszac w jego zwiazku.