Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henk1

Płaczliwe tematy,

Polecane posty

Gość henk1

Sama monotonia,nie rozumie tego wałkowania, Temat" życie po rozwodzie "17271 reakcji .Gdybyście pomyśleli wcześniej o by powstał lepszy temat tzw, OCHRONNY pt "życie przed rozwodem". Albo "śmierć bliskiej os" wałkowanie a może znajdzie się osoba i napisze temat pt" śmierś nieznanego żołnierza" jak sobie z tym poradzić ? Zapomnieć i nie beczeć!!!!, Albo o księdzu te zauroczenie,same nudy.

bo forum, to taki azyl, albo pokój u psychologa gdzie ktoś \"przychodzi\" pożalić się problemami... gdyby tematy na forum były typu jestem szczesliwy bo..., albo jest super bo... itd to było by nudne, ja pisząc na forum, a robię to rzadko, choć zaglądam często :-) oczekuje porady osoby z podobnymi problemami, wsparcia itd...

Gość BARBIE.
jesteś z Holandii?

Gość henk1
No, może macie rację ale jak ja bym bazował jedynie na poradach z forum to daleko bym nie zajechał.Oczywiście nie chcę tu nikogo obrazić,ale mam poważniejsze problemy z którymi radzę sobie sam a o błachostki to nawet się nie pytam.Np,przeciwstawić się okazji ,która mogłaby mnie uczyniś złodziejem "wziąść wypchany portfel z stoma pięćsetkami euro i kartami kredytowymi ( 100*500=50.000*4,40=220tyś zł) .

Gość henk1
ja en nee Tj,tak i nie

Sama monotonia,nie rozumie tego wałkowania, Temat" życie po rozwodzie "17271 reakcji .Gdybyście pomyśleli wcześniej o by powstał lepszy temat tzw, OCHRONNY pt "życie przed rozwodem". zakladasz że z góry mozna wszystko przewidzieć?...myślisz ze jak ktoś chce stworzyć związek to będzie myślał o "rozwodzie" teraz?...ludzie piszą bo mają w tej chwili problem..a jeśli jesteś jasnowidzem to mniemam że nie założysz żadnego innego prócz o "nudzie"