Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyhvouybyuob

Jednak to prawda ze ludzi trzeba troche olewac i byc niedostepnym

Polecane posty

Gość uyhvouybyuob

Zawsze to mnie w wiekszosci przypadkow olewali i pomijali, nawet kumple i przyjaciele , o obcych ludziach nawet nie wspominajac.. Ale ostatnio wpadlem na pomysl (ostatnio tzn miesiac temu) zmiany mojego podejscia do otaczajacych mnie osob. I tak, zaczalem traktowac znajomych i innych ludzi bardziej z gory, tak jakby mi nie zalezalo na znajomsci z nimi, przestalem pierwszy odzywac sie do nich, pisac sms-y, a na te otrzymane od kogos po prostu albo nie odpowiadam albo z wielka laska po jakims czasie. Na gg nigdy nie nawiazuje pierwszy dialogu, a jezeli ktos napisze to pogadam pare minut i udaje ze mam cos waznego do zrobienia i musze isc i koncze rozmowe (tak samo zreszta w realu, rowniez pokazuje ze mam wazniejsze sprawy i nie mam czasu na zbyt dlugie pogaduchy) I POWIEM WAM ZE TO NAPRAWDE DZIALA, BEZ JAJ. LUDZIE PO TYM MIECHU CZASU SAMI DO MNIE ZAGADUJA NA GG, SMS ITP (WCZESNIEJ TO SIE NIE ZDARZALO NIGDY), ZAPRASZAJA NA ROZNE SPOTKANIA I IMPREZY ITD ITP MOZNAYBY TAK WYMIEC DO RANA. Jednak to dziala, cos w tym jest naprawde

Gość reaxxxxxx
jak chcesz zdobyc typowa kobiete, a wiec i piekna (a wiec 99% kobiet. pozostaly 1% to prawdziwe Ksiezniczki) to trzeba ją olewac i sie nie przejmowac, one maja to w naturze. oczywiscie zaprzecza, ale robia zawsze swoje :)

Gość analna babcia
uyhvouybyuob- to nie zawsze działa, też tak robiłam, i 2 gosci sie do mnie nie odzywa od prawie roku, tylko rzyczenia na swieta albo raz w roku jakis wypad na piwo, ejdna kolezanka też zerwała ze mna kontakt bo ja poobno olewałam. zelazy od człowiaka aczkolwiek zbytnia poufałosc z niektórtzymi ludzmi jest gorsza niz olewanie

Gość dexter jackson
a moim zdaniem autor ma racje:) tez bylem kiedys taki ze zawsze do wszystkich wypsywalem, odzywalem sie pierwszy i mnie mieli w dupach. zacxalem ich zlewac to teraz sami przychodza