Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilka1985

Praca w domu. Uczciwa

Polecane posty

Gość Kamilka1985

Oferuję pracę w pełnym lub niepełnym wymiarze czasu. Sam ustalasz godziny pracy, od których zależeć będzie Twój zarobek. Pracę wykonujesz w domu a Twoim narzędziem jest internet.Praca jest lekka i sam decydujesz ile czasu dziennie jej poświęcasz.Osoby zainteresowane proszę o kontakt, przekażę szczegóły.pracakamila@interia.eu

Gość Kamilka1985
Oferuję pracę w pełnym lub niepełnym wymiarze czasu. Sam ustalasz godziny pracy, od których zależeć będzie Twój zarobek. Pracę wykonujesz w domu a Twoim narzędziem jest internet.Praca jest lekka i sam decydujesz ile czasu dziennie jej poświęcasz.Osoby zainteresowane proszę o kontakt, przekażę szczegóły.pracakamila@interia .eu

Gość Prosze przekazac szczegoly
to zadecydujemy czy jestesmy zainteresowani. Jak sie nazywa firma? Adres, strona internetowa. Rodzaj umowy. PENSJA.

Gość Kamilka1985
Oferuję podjęcie pracy (w pełnym lub niepełnym wymiarze godzin) przy marketingu internetowym. Dzięki tej pracy, możesz i powinieneś pracować w domu. Jedynym wymaganiem jest posiadanie komputera i dostęp do Internetu (najlepiej stałe łącze). Na początku też podchodziłam do tegosceptycznie, ale spróbowałam i jest ok:-) (zwłaszcza, iż jestem studentką w systemie stacjonarnym i nie mogłabym pracować, np. w sklepie), warto spróbować! Aby przekonać Ciebie do tego zajęcia, proponuję 30-dniowy okres próbny, w którym będziesz mógł się przekonać co do tego zajęcia. Przez ten okres będziesz mógł przekonać się ile możesz zarobić miesięcznie. Zarobki moze nie są ogromne-tak min oscylują w granicy 500 PLN - 1500 PLN, bądź więcej (w zależności od zaangażowania). Elastyczny czas pracy. Dodatkowo gwarantujemy przeszkolenie on-line.

Gość majaaaaaaaa
jak podasz jakieś szczegóły to może się zdecyduję. Może te szczegóły na maila: maja1127@wp.pl. Pozdrawiam

Gość Kamilka1985
Wysłam Ci już e-maila.

ja też byłabym chętna proszę o szczegóły na e-maila romkam84@wp.pl

Gość hadziajka84
Witam proszę o przesłanie mi wszelkich inforamcja na temat tej pracy na adres brzoskwinka380@wp.pl pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia;)

Gość Marietta22
poproszę o wszystkie szczegóły pracy na madgirl16@amorki.pl

Gość aniciulaaaa
aniciulka@interia.pl

Gość mcmer
kocciak@gmail.com mam nadzieje że da się na tym zarobić

Gość p burkowa
ja również tigerhard@o2.pl

Gość a jak do niej napiszecie
to sie okaze ze musicie najpierw zapłacić :) naiwnych nie sieja :)

Gość ijaijaijaijaijaija chcę też
też poproszę jak nie jest za póżno tytanikl@tlen.pl