Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xuxu

Palenie a antykoncepcja!!

Polecane posty

Gość xuxu

Dziewczyny zastanawiałyście się nad powszechnym problemem kobiet palących i używających tabletki hormonalne?

ale to nie nasz problem tylko ich wybor \"Zwiekszenie ryzyka wystapienia zakrzepicy wzrasta w przypadku palenia tytoniu, szczegolnie w wieku powyzej 35 lat\" nigdzie nie jest napisane \"bezwzgledny zakaz\", kazdy umie czytac i sam wybiera czy chce palic czy nie

ja w trakcie brania tabs paliam, a paliłam sporo... często mialam pozaterminem miesiączki krwawienia, testowali na mnie rózne tabsy, a bo to za malo jakiegos hormonu, albo znów za duzo innego, i tym sposobem poprzez własna głupote rozregulowałam sobie układ hormonalny.. teraz nie biore anty, nie pale , ponad rok juz i wszystko wróciło do normy nie radze palic w trakcie brania tabs, chociaz moja kolezanka pali i łyka yasmin, nic jej nie dolega, duzo zalezy od organizmy, na kazdy jeden działa to wszystko inaczej

łełe - ale palenie do tego, co było - nie ma nic.Jak ię nie oznacza poziomu prolaktyny i estradiolu, to skutki uboczne oraz krwawienia i plamienia podcazs brania tabletek - to norma.Inna sprawa, że do 3 opakowań KAŻDEGO nowego preparatu doustnego hormonalnego - można plamić przez cały czas brania nawet.