Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbara...

boje sie iść, do pracy bo on mi grozi

Polecane posty

Gość barbara...

złapal mnie wczraj na czacie..... i wściekl się, powiedzial, ze pozaluję, ze bezpiecznie po ulicy chodzic nie mogę no ale my nic sobie nie obiecywaliśmy, on ma dziewczyne wkrotce wyjeżdza... fajny jest, polubilam go, ale myslalam ze to tylko sex, ze on mnie nie chce jako kobiety, w dodatku nie umowilabym sie z zadnym facetem z czata, bo sie boje i wiem, ze nie spotkam tam kandydata na staly zwiazek, a on..on od kurw mnie wyzwal i szmat bo pisalam z innymi, przeciez go nie zdradzilam.... trudna sytuacja, a ja sie go boje, bo taki wsciekly byl, jestem zaskoczona......

Gość barbara...
wypisuje do mnie, ze mnie zajebie... ze bedę blagala o litość... ja sie na prawde boję, bo on w pzeszlosci mial problemy z prawem i nalezal do jakiejs grupy jak ja mam sie zachowywac? nic mu juz nie odpisuje, ale jaka wscieklosc jest w nim, jest niepoczytalny!

Gość kopiuj to co pisze do ciebie
i trzymaj na wypadek dowodu w sprawie - groźby są karalne , chyba ze cię to podnieca wewnątrz bo i tak z kobietami bywa

Gość barbara...
nic mnie nie podnieca, ja sie go boje....mam wszystko w archiwum.. ale co ja zrobie jak on mnie na ulicy spotka i pobije?

Gość juiftjkioo
marne pro :O

Gość barbara...
to nie jest prowokacja ludzie...co z wami ja pisze, ze sie boję, jaka jego reakcja jest...jak ja powinnam reagować, a wy, ze prowo!ludzie...

Gość 11111111111111
kazda groźbę można zgłosic na policji

Gość Ciekawym typem kobiety musisz
byc, skoro umawiasz sie na sex z kims wiedzac ze on ma dziewczyne i mial problemy z prawem

Gość barbara...
nie umawialam sie na sex, poznalismy sie, zaczeliśmy sie spotykać, a dopiero po czasie wszystko wyszlo...no i powoli ten kontkt umieral....i myslalam, ze juz sie nie spotkamy, a tu taka akcja...:O