Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogini sexuuu

..koniec bajki

Polecane posty

Gość bogini sexuuu

Niedawno poznalam pewnego chlopaka. Za duzo było kłamstwa z jego strony, zrobił mi niepotrzebnie nadzieje itp. Chciałabym skończyć tą znajomość tak żeby mu zabolało że tak sie stało. Jeśli macie jakies durne propozycje to zachowajcie je dla siebie. Prosze o konkretne wypowiedzi bo to dla mnie b.ważne.

Gość uspieni w sieci
w internecie poznalam mezczyzne mojego zycia - jest dksonaly wspanialy czuly i przystojny. Zyje on nadzieja i zludzeniem ze bede z nim w wirtulanym kontakcie przez lata. Wiele mu pomaga ludzi. Tez maja nadzieje ze bede z nim prowadzic rozmowy na gg przez lata....

Gość bogini seksu....
już sam twój nick cie dyskredytuje :-0 nie dziwie sie chłopakowi że tylko chciał cie wydupczyć i jebnąć w kąt :-0

Gość tak na serio powiadaaaaaaam
moja droga - nigdy bym nie spotkala sie z kims z sieci - jedynego ktorego mozna okreslic jako w miare przystojny poznalam jak wszystkich moich mezczyzzn w REALU!!!!!!!! by the way kochani: nigdy bym do rodziny nie wprowadzila mezczyzny poznanego z sieci i mierzacego 170 cm, so guys prosze zmiencie obiekt zabawy - jesl wiele rzeczy na swiecie do zrobienia poza przypadekiem losow niezsczesnika gienka

Gość bogini sexuuu
chodzi mi tylko o to zeby skonczyc ta znajomość tak żeby pożałował tego co zrobił. zacząć sie nie odzywać to było by zbyt banalne...

Gość zamanipulowana
pokaz mu jak bardzo ci na nim zalezy...wygadaj sie..powiedz mu co czujesz! a nastepnie zakoncz znajomosc...to da mu do myslenia i jak bedzie chcial wrocic to go wtedy olej

Gość bogini sexuuu
zamanipulowana niezły pomysł :D chyba tak zrobię ;p

Gość ofermm a
"pokaz mu jak bardzo ci na nim zalezy...wygadaj sie..powiedz mu co czujesz! a nastepnie zakoncz znajomosc...to da mu do myslenia i jak bedzie chcial wrocic to go wtedy olej" dostrzegam na tym forum straszliwe braki w wykształceniu ogólnym. gdyby nie to wiedziała byś to co napisał oscar wilde w "portrecie doriana greya": uczucia ludzi których przestaliśmy kochać są dla nas śmieszne.

Ignorowanie to najlepszy sposób. a nie żadne wyznania pochłepczesz jego ego,pomysli trudno i sam zniknie.

Gość zamanipulowana
nie samo ignorowanie nie wystarczy ....zrob tak jak powiedzialam ....

Gość bogini sexuuu
ingnorowanie to bylo by za proste. Chce żeby cierpial tak jak ja, zeby wreszcie przejrzał na oczy co mi zrobil

Gość zamanipulowana
ofermm a my nie wiemy czy on ja kochal czy jej nie kochal...ale jak widac jest to jakis psychol bo klamie...pewnie okaze sie ze to patologiczny klamca..znam takiego jednego...ktory mowi ze sie bedzie zenic jak nawet nie ma kobiety ...opowiada bajki ze zakladac bedzie rodzine...nie wszyscy na tym swiecie sa normalni

masz znick zmanipulowana wiec bym Ci nie ufała Jesli naprawde chce z Nim skończyć to musi zrobić, to raz i porządnie,a takie wyznania są dobre ,jeśli kobieta chce by facet sie przed nią płaszczył i dalej ją okłamywał. Niech sama wybierze

Gość bogini sexuuu
no wlasnie nie wiem co zrobic i to jest najgorsze... :( chce zeby troche pocierpial z tego powodu ze skoncze z nim znajomosc ale jak mam to zrobic nie wiem

Gość zamanipulowana
ja bylam w takiej samej sytuacji...facet mnie caly czas oklamywal i zaczal szantazowac emocjonalnie..sprawil ze robilam to co on chcial...moje zdanie sie nie liczylo..wkoncu odszedl ode mnie z dnia na dzien mnie zostawil...wiec latalam za nim mowilam mu jak bardzo go kocham bo chcilam zeby wrocil! trwalo to 3 misiace...wkoncu powiedzilam koniec i zamilklam...i jeszcze zeby go nastraszyc to mu napisalam ze" odezwe sie do ciebie jutro..."ale juz sie nie odezwalam ...po 2 tyg sie odezwal...i teraz nie daje mi spokoju..mowi ze zaluje ze sie zmieni bla bla bla....tylko ze ja go juz nie chce ...bo to psychol

No ale pomyślcie logicznie napisałas ''dawał mi nadzieje kłamał''czyli ma Cie w dupie krótko pisząc. Wiec Twoje wyznania nie zrobią na nim zadnego wrażenia ,natomiast zniknięcie z jego zycia i zaakteptowanie faktu ze miałaś do czynienia z dupkiem,nie spowoduje u Ciebie zaniżenia Twojej wartości. Jeśli sie odezwie za x czasu wtedy na spokojnie możesz Mu napisać/powiedzieć co było przyczyną Twojego zniknięcia i tyle ode mnie:) pozdr

Gość lalineczka
na początek nie odpisuj mu, po pewnym czasie jak sie zniecierpliwi, odpisz i zaproponuj spotkanie, bo się steskniłas, po czym odwołaj to spotkanie godzine przed i napisz, że ci przykro i że się odezwiesz kiedy będziesz mogła i oczywiście niech czeka, ty się juz nie odzywaj... albo jak napisze sms-a, to odpisz mu: Ania(twoje imię) jest teraz ze mna-przykro mi, Robert(lub jakieś męskie imię)

Gość lalineczka
Oczywiście wyznawanie uczuć nie wchodzi w grę! absolutnie tego nie rób!

Gość zamanipulowana
u mnie to sytuacja troche inna bo ja wiem ze moj ex mnie kocha tylko jest pscyholem niedojrzlym emocjonalnie

Gość bogini sexuuu
lalineczka chciałam sie nim pobawić zrobić mu nadzieje a później jakby nigdy nic odejść. Wiem ze wyznawanie uczuć jest nie do przyjęcia bo kiedyś wyznałam swoje uczucia dla chłopaka i sie baaardzo zawiodłam

Gość lalineczka
wiesz co? może zemsta jest słodka ale ja dochodzę do wniosku, że dla takich nawet na to szkoda czasu-zawiódł cię, to go skreśl i zapomnij, więcej sie nie odzywaj i postaraj się poszukać kogoś fajnego, twoje szczęście to najlepsza zemsta:)

Gość bogini sexuuu
lalineczka masz chyba racje. Chyba zrobie tak jak mowisz ;) To będzie chyba najlepsza zemsta

Gość więc
Jeśli Cię kłamal ,kręcil,to znaczy ,że mu na Tobie nie zależy.A jeśli mu na Tobie nie zależy,to żebyś nie wiem co zrobiła,to go nie zaboli,nie wzruszy.Daj sobie więc spokój,niech idzie do diabła!

Gość bogini sexuuu
Amant Wszech Czasów k.odwetowa hoho ja nie chce go zabijać ;p bez przesady x) Ale może kiedyś ta wiadomość się przyda :)

Gość bleeeez
eh mam podobny problem jak ty