Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zaklopotanaaaaaaaaaaaa

Spoznia mi sie okres- bardzo sie boje...

Polecane posty

馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Mysle, ze na test jest nieco za wczesnie, bo okres spoznia sie 3 dni:( Maz mnie pociesza, ze bedzie wszystko ok... a ja juz schizuje:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulina. 24
niedawno tez prze偶ywa艂am ten horror, ale wysz艂o na to ze bez powodu :) otrzyma艂am wsparcie w艂a艣nie tu na kaffe, 3 dni sp贸藕nia to starczy na test, b臋dzie wiarygodny, r贸b test i nie marud藕 :) QUICK VUE (ok.8z艂) i napisz co wysz艂o....powodzenia trzymam kciuki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kotka222
test mozna zrobic w dzien spodziewanej miesiaczki i juz jest w 99% wiarygodny, wiec w 3 dniu tym bardziej, lec zrobic test

Udost臋pnij ten post

Chyba zrobie ten test, ale az sie boje...

Udost臋pnij ten post

sory.. ale czy zawsze sp贸藕niaj膮cy sie okres musi oznacza膰 ci膮偶e????????? mi si臋 sp贸藕nia艂 nie jeden raz i to jest naturalne czasami. mo偶e si臋 sp贸藕ni膰 jak i przyj艣膰 wcze艣nie. czy je艣li mam wcze艣niej miesi膮czk臋 to te偶 musze lecie膰 po test? albo mo偶e od razu stroi膰 pokoik dla dziecka??

Udost臋pnij ten post

Kochalismy sie z mezem. Problem polega na tym, ze on podczas dwoch stosunkow wszedl we mnie bez zabezpieczenia, a prezerwatywe zalozyl pozniej... Niby nie skonczylo sie wytryskiem we mnie, ale wiadomo, ze wczesniej wraz z ejaukulatem wydobywa sie pewna ilosc plemnikow... Troche nas wtedy ponioslo... a teraz bardzo sie boje:(

Udost臋pnij ten post

no to teraz wiemy, 偶e masz problem. trzeba by 艂o uwa偶a膰. ale czego si臋 boisz? przecie偶 jesli jeste艣cie ma艂偶e艅stwem to mo偶ecie mie膰 dzieci? g艂owa do g贸ry!

Udost臋pnij ten post

no niby tak, ale jestem jeszcze dosc mloda- mam 24 lata i chcialabym przed zajsciem w ciaze choc troche popracowac... niedawno skonczylam studia i nie mam wogole doswiadczenia zawodowego... boje sie, ze pozniej nikt nie zechce mnie zatrudnic...:( dlatego wlasnie obawiam sie ciazy:( Wiem, powinnismy bardziej uwazac...:(

Udost臋pnij ten post

dziekuje dziewczyny za wsparcie馃尰 zaraz ide do apteki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joojjjjj
napewno niejeste艣 - przesta艅 schizowa膰!!! a jak masz m臋偶a i ju偶 24 lata to by chyba tragedi nieby艂o... jeszcze si臋 w 偶yciu napracujesz - uwierz mi

Udost臋pnij ten post

jak zrobie test to Wam napisze:)

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny:) Zrobilam test i wyszedl negatywnie:) Ciesze sie:) Co prawda jeszcze nie dostalam okresu, ale jestem juz spokojniejsza:) Bardzo Wam dziekuje kochane za wsparcie馃尰 Maz tez bardzo mnie wspieral i powiedzial, ze nawet jakby test wyszedl pozytywnie, to by sie cieszyl, bo mnie kocha i tak czy tak chce miec ze mna dziecko. Powiedzial, ze fakt- teraz mogloby nam pokzyzowac plany, ale udaloby sie nam z tym poradzic. On jest taki kochany鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Dziekuje Anielica馃尰

Udost臋pnij ten post