Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzykusia

Pstryk i nie ma nic

Polecane posty

Moje dwie największe wady? To proste...zbyt dobre serce i naiwność. Nie potrafię powiedzieć Nie! Zawsze wykorzystywana, nie wiem co to asertywność. A jeszcze dwa dni temu byłam szczęśliwa. Miałam chłopaka, wiecie ja go nadal kocham. Tylko co najsmutniejsze, on mnie już nie. Okłamał mnie, jak wszyscy zawsze, powiedział, że będziemy ze sobą długo. Nie uprzedził mnie przed tym jaki jest. Chciałabym się teraz do niego przytulić, ale już nie mogę. Z nikim nigdy mi nie było tak dobrze, choć miał mnóstwo wad. Jego humorki, były straszne, a co by nie zrobił zawsze spadało na mnie, obrażał się za błahostki, rozkazywał mi i mnie wykorzystywał. No i nie kochał mnie. Ciągle miedzy nami była inna. Nie potrafił o niej zapomnieć. Porównywał mnie do niej, chciał, żebym była taka jak ona. Kiedyś kazał mi pomalować paznokcie na czerwono, żebym mu ją przypominała. Jednym się na pewno różnimy, ona go zniszczyła, ja bym nie była w stanie tego zrobić. Powiedział, że nie chce mnie już ranić. No zranił mnie raz a porządnie, chyba nic nie jest w stanie tego przebić. Powiedział, że nie jest w stanie się dla mnie zmienić, no to już wiem jak mu na mnie zależało. Boże jestem żałosna, gdzie się podziała moja duma i godność...Kobiety nie traćcie jej, bo to mężczyźni nam ją zabierają!!

kobiety są nie lepsze wierz mi, zwaszcza te chłodne bez uczuc i wyrafinowane.... Boże chroń od takich!

Gość mnjikikik
tesknisz ..poczekaj ,przejdzie NIE BYŁ WART CIEBIE ,SPOTYKAJ SIE Z KOLEZANKAMI ,WYCHODZ NA BALETY I WIESZ CO..... NABIERAJ DOSWIADCZENIA ,POZNAJ SAMA SIEBIE I SWOJA WARTOSC.............DOPIERO WTEDY SIE ZACZNIE TOBIE UKŁADAC .........

Gość Wlasnie poznalem taka chlodna
i wyrafinowana - pod maska jest to dobra czula kobieta o kochajacym sercu. Warto ;)

Tak a co z tymi które mają w sobie dużo miłości, ich nikt nie docenia...A one najbardziej tego potrzebują...są wrażliwe i bardzo potrzebują drugiej osoby...

Własnie poznalem ---> poczekaj jak sie jej znudzisz i jak cię zostawi:P zobaczymy czy wtedy Ci się spodoba ten chłód, jak od dnia poprostu przestaniesz dla niej istniec:P:P:P/oczywiście nie życze Ci tego/

oj to tak łatwo powiedzieć: wychodz na balety, poznawaj innych. ale jak trudno zapomnieć....

krzykusia - własnie teraz na takie będę zwracał uwagę bo z chłodnymi babkami nic dobrego nie wychodzi...

hmm a może ludzie się zmieniają, może taka chłodna też się zakocha i ta miłość ją ogrzeje.... nigdy nic nie wiadomo, trzeba wierzyć w ludzi, nie można ich szufladkować

ha ta naiwność.... jak zwykle daje się we znaki... Bo to przecież my te wrażliwe cierpimy przez te chłodne...