Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LAst MInutka

Wycieczki z NIemiec- last MINUTE

Polecane posty

Gość LAst MInutka

Czy ktoś z Was kupował wycieczkę na lotnisku w Niemczech na last minute? Słyszałam, że są super oferty dosłownie na 2h przed wylotem i można kupić świetne wycieczki za niską cenę. Czy ktoś coś o tym wie?

Po co koczować na lotnisku? Skontaktuj sie z biurem http://www.el-mundo.pl/ z Koszalina z Panią Eweliną i znajdzie Tobie coś dobrego. Jest jeszcze jedno biuro, ktore ma lasty z Niemiec ale mam zapisane w domu i nie pamietam nazwy.

Gość Fasiiiioooolll
Czy znasz to biuro? Czy ktoś z Twoich znajomych albo Ty korzystał z niego? Wycieczkę np. na Dominikanę można kupić last minut na lotnisku nawet za 500 euro

Tak, znam to biuro. Wejdz na forum wakacje.pl co druga osoba korzysta z niego przy wyjazdach na Karaiby. Biuro sprawdzone.

Gość Fasiiiioooolll
Ale ceny to bez rewelacji, 900Euro za wycieczkę to dużo;(

Gość Fasiiiioooolll
Czy ktoś jeszcze korzystał z takiej formy zakupu wycieczki?

Gość gość
Ja polecam wycieczki z firmą spokojne wakacje. Jak dla mnie to zdecydowanie najlepszy wybór.

Dnia 6.04.2009 o 12:48, Gość Fasiiiioooolll napisał:

Czy znasz to biuro? Czy ktoś z Twoich znajomych albo Ty korzystał z niego? Wycieczkę np. na Dominikanę można kupić last minut na lotnisku nawet za 500 euro

Możesz znaleźć nawet tańsze oferty niż te na lotnisku - spróbuj na www.wakacjeamigos.pl  - sprawdzone biuro  i duży wybór fajnych wycieczek w różnych kierunkach. Za 500 euro aktualnie raczej nie ma szans polecieć  na Dominikanę za taką kasę - ale rzeczywiście w ubiegłym roku  ANEX  miał takie ceny przez krótką chwilkę  z wylotem  z Dusseldorfu . Bardzo dużo ludzi z tego skorzystało .Zatem warto śledzić oferty na   naszej stronie. Pozdrawiam Jagoda z Amigos z Jeleniej Góry

Dnia 6.04.2009 o 11:30, Gość LAst MInutka napisał:

Czy ktoś z Was kupował wycieczkę na lotnisku w Niemczech na last minute? Słyszałam, że są super oferty dosłownie na 2h przed wylotem i można kupić świetne wycieczki za niską cenę. Czy ktoś coś o tym wie?

To nie jest dobry pomysł bo może być nie  ciekawie. W Polsce jest kilka biur , które sprzedają oferty z Niemiec  spróbuj  znaleźć Amigos B.B z Jeleniej Góry - ceny są takie same jak  ewentualnie na lotnisku ale można spokojnie sprawdzić , porównać i zadecydować.