Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech co za los.......

Czy zdarzyło wam się kiedyś pomylić literki i wyszło coś głupiego?

Polecane posty

Gość ech co za los.......

Poznałam na pewnym portalu randkowym bardzo fajnego chłopaka... piszemy ze sobą juz od paru tygodniu, wszystko pieknie super. On oczywiscie juz pracuje, musi wstawac przed 6 do pracy, w soboty i neidziele nie pracuje. I ostatnio gadamy sobie na gg, wszystko ładnie, on mi pisze, ze wreszcie w niedziele sie wyspał i jest zadowlony heh. A ja mu napisalam tak na szybko i sama nie wiem jak to sie stalo, strasznie mi glupio teraz. napisalam mu "kazdy musi sie czasem wysrac" :o tam oczywiscie mialo byc p zamiast r, ale kurde spieszylam sie. jego to zatkalo, nic nie pisal jakis czas, ja go przeprosilam, ale on pozniej juz byl jakis dziwny i co najgorsze od tygodnia nie chce juz ze mna gadac, ciagle pisze ze nie ma czasu, co mam zrobic bo bardzo mi na nim zalerzy i nie wiem co teraz, starsznie mi glupio, pomozcie

Gość wizazowa
Jak ktos pisze ze slownikiem na komie, to czesto wychodzi :ide prac:p

jakiś on dziwny... nie ma ludzi nie omylnych... jechlaam z treningu z kolezankami autobusem i mało co do takiego klesia sms nie napisalam mokra jak kur*a !.... juz niałam dac wyslij i sie zorientowałam i poprawilam na kura... ale pozniej na gg opowiedzialam mu o tym...:D i sie smialismy z tego...:P

Gość jkklkl
ja kiedys na gg napisalam do kolegi ze chce sie z nim spotkac i ze nie robie mu laski a mialobyc łaski ale sie poprawilam :)

Gość DZIWKANAT zamiast DZIEKANAT
kiedyś napisałam:D i w sumie to prawda- w dzeikanatach same dziwki:D:D:D:D:p

Gość uppppppppp

Gość lalineczka
hmm..no nie ma facet poczucia humoru:) każdemu się moze zdarzyć pomyłka..dziwny koleś i na twoim miejscu dałabym sobie z nim spokój, po co ci taki naburmuszony jegomość?

Gość mi zdarzyło się
pomylić odbiorców wiadomości i sms poszedł nie do tej osoby, co trzeba, wtedy były jaj jak berety