Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NOSMA SWÓJJJ

Moja koleżanka ma zawsze krótkie paznokcie..porażka..kolpmetnie niekobiece to!

Polecane posty

Gość NOSMA SWÓJJJ

ONA SLICZNA I ZGRABNA A PAZURY ZAWSZE KRÓTKIE STRASZNIE I NIEPOMALOWANE..FAKT CZYSTE ITD ALE WYGLADA TO ZLE..ma krótkie z natury bo ma małą plytke ale nie zapuszcza..

Gość moze jej facet chce zeby
miala krotkie :P Powodow moze byc duzo :P A co Cie to w ogole? :O

Gość współczuję ci naprawdę
jak ty z tym możesz żyć? :(:(:(

Gość trtr
Dobiję cię teraz: też mam zawsze krótkie i niepomalowane, ba, nawet skórkami zarastają. :D

Gość ja też wolę krótkie niż długie
pazury:oMam mocne,mogłabym bez problemu je zapuścić ale nie chcę:P

Gość ja też wolę krótkie niż długie
ja czasem sobie pomaluje ale NIGDY nich nie zapuszczę :P:P

Gość NOSMA SWÓJJJ
krytykuje bo to niekobiece.. ladna laska a sie oszpeca krótkimi paznokietkami i wygladaja te jej paznokietki jak u malej dziewczynki ..malutkie takie.

Moja przyjaciolka takze ma krociutkie, poniewaz jest rehabilitantka i nie moze miec dlugich, by nie zadrasnac paznokciami pacjenta. Porazka jest to, ze dla Autorki cos takiego jest rzecza spedzajaca sen z powiek :/ de fakto na bardzo dluuugie paznokcie z nielicznymi wyjatkami moga sobie pozwolic tylko nieroby :D

Gość to straszne jest
:oDziewne,że jeszcze ona żyje???Jakim prawem????!!!!!!!!!!!!!

Gość skoro masz TAKI problem
To radziłabym ci pójść do psychologa po poradę, a może nawet na dłuższą terapię. 🖐️ Nadmierne wsadzanie nosa w nie swoje paznokcie mozna i należy leczyć - przez skrócenie tegoż nochala.

ja mam słabe, dość łamliwe paznokcie i dlatego nie mogę sobie pozwolić na długie. ale gdybym miała mocne też nie hodowałabym szponów. rozumiem, trochę dłuższe, ale nie pół metrowe.

Gość NOSMA SWÓJJJ
mowcie co chcecie ale TO NIEKOBIECE. takie chłopskie..i dziecinnie wyglada..prawdziwa kobieta musi miec paznokcie..

Gość Liscioa
Moze i niekonbiece ale co ci do tego??? Ni kazdy ma ladne paznokcie . Ja nie moge miec dlugich bo zaraz mi sie garbia na dol

Gość ja stawiam na cycki

Gość camember
ja tez mam krotkie i zyje:O co w tym strasznego, od czasu do czasu zapuszczam, ale nie za czesto, sa lamliwe,a po drugie jest mi z niminie wygodnie

Gość otóż to
a to my niby kobiety zwracamy uwagę na dłonie mężczyzn a oni nie? Bzdura. Zawsze ładnie wypielęgnowane, pomalowane i podrośnięte. NIGDY krótkie. A jak nie daj boże mi się złamie to mnie palce bolą. Kto lubie długie paznokcie wie o czym mówię. Kobieta powinna mieć ładne długie czy półdługie paznokcie nawet 1. 5 mmm..ale nigdy krótkie wypiłowane aż do bółu. A fuj nie podoba mi się i razi mnie to jak kobieta ma takie krótkie bez kształtu paznokcie.

Gość zgadzam się z nosmą w 100

Gość ale wam się ludzie
w dupach poprzewracało. myślę, że autorka chciała zrobić prowokację.

Gość Jako facet powiem że owszem
zwracam uwagę na kobiece dłonie, ale nie one są najważniejsze. Ładne są długie paznokcie, ale moja Kobieta ma króciutkie. Tak jest jej wygodniej - zajmuje się wyrobem biżuterii i drobnym rękodziełem. Podziwiam, co potrafią wyczarować Jej palce. Świetnie też gotuje. Poza tym długie paznokcie nie sprawdzają się przy małym dziecku :) a my mamy córeczkę

Gość precz precz
Haha! A to dobre ;) Ja mam krótkie (jak tylko zapuszcze to zaraz się łamią). Chce mieć troszeczke dłuższe ( ale paznokcie ciupeńkie mi odstają), ale szpony są obleśne :o A pomalowane mam zawsze (najczęśniej kolorem bezbarwnym, jasno różowym i wgl jasne kolory) Tez mam krótką płytke.. bardzo chciałabym dłuższą, ale no niestety nie ma możliwości. A ty autorko pewnie masz paznokcie ala' Jola Rutowicz, zgadłam? :O

Gość hodowca kóz
wydaje mi sie ze to pisal facet bo ktora babke by interesowaly paznokcie innej dziewczyny?? co nie zmienia faktu ze kobieta powinna dbac o paznokcie i miec troche dluzsze i pomalowane wtedy wyglada o wiele bardziej sexownie, mi sie np podobaja dluzsze pomalowane paznokcie

Gość nosma czy jak ci tam
nie potnij sie z tej traumy

Gość boubel
ale w czym wlasciwie mamy ci pomoc???????? po co nam to piszesz??? padłas na mózg czy z natury masz nasrane we łbie??? jak ci czyjes pazury spedzaja sen z powiek to jej to powiedz prosto w twarz zalosna kretynko!!!! nie masz wiekszych problemów?? to tylko pozazdroscic 🖐️

Gość Errika
Jejku jest wiele powodow przez które można mieć krótkie paznokcie, np zakladajac kontakty wydłubalabym sobie chyba oczy, albo wszelkie sporty, zadna z was nie ma do czynienia?? Grywam w siatke i nie wiem jak mialbym pilke odbic z takimi szponami;]

ja mam krótkie , i noszę soczewki , nie chcę sobie rwać oka ani zmieniać soczewek codziennie , mam miesięczne