Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciłóka23

mam alkoholika!

Polecane posty

Gość przyjaciłóka23

ratujcie;/ mam ojca alkoholika. własnie pije 3 tydzień. pije roznego rodzaju trunki. dzis mnie blaga zebym mu poszla po piwo ale ja nie chce. chce zeby wytrzeźwiał!!:( on tego nie rozumie i mowi ze umrze jesli mu nie przyniose. co mam robic? moja mama w pracy a siostra w szkole. jaki dac mu spspob na kaca. on pije 20 lat i ma zniszczona wątrobę . poci się i ma drgawki i dreszcze . pomocy

Gość lubiem bo takowom mom
jak chcesz to cie przygarne biedna dziewczyno:)

roźczeńczaj mu alkochol jak możesz, jak zobaczysz ze ma butelke i pójdzie do kibla to mu troche wylej i wlej np. wody mineralnej :D Już będzie troche słabsze

Gość przyjaciłóka23
tzn mowi ze ma dreszcze. takie jakby mrowki go przechodzily po calym ciele:( dzwonilam do mamy i ona mowila ze mam nie kupować

Gość przyjaciłóka23
w jaką furie? on pije 20 lat. ale pije tydzien a ptem przestaje na 3-4 tygodnie. ale tym razem pije 3 tygodnie bez przerwy. myślę że mu pomoże to że wytrzeźwieje!!

Artefakt_Diabła - taka sama prawda jak to, że jeśli facet nie uprawia seksu to mu jaja eksplodują :D Niczego mu nie kupuj. Najlepiej wyjdź z domu. Tylko odwyk może pomóc.

Gość hghghghg
jak nie chcesz zeby cie zgwałcił to mu kup piwo

tobardziej złozony problem, ale jeśli zaczyna mu się delira to jednak lepiej kupić to cholerne piwo bo facet naprawde może wykitować:/ odtruwanie organizmu to sprawa dla specjalistów