Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malina 17

Muszę zrzucić15 kg... Ktoś ze mną? -ZAPRASZAM

Polecane posty

Gość Malina 17

Dzień dobry:* Jestem malina :) Mam17 lat :) Muszę zrzucić 15 kilo :( zapraszam dowalki :) Moje fazy diety : 1).rzucić słodycze 2).iść do dietetyka 3).trzymać się diety i dążyć do celu :)

Gość ŻaBaAa6100
Witaj :** Ja sie moge przylaczyc :D Zalezy mi na zrzuceniu 10 kg.. Najlepiej do konca maja :D Razem bedzie latwiej.. Tez mam 17 lat, 162 wzrostu i az 55 kg :/ Masakra, chce dojsc chciaz do 47 Jaka diete chcesz stosowac ?

Gość arpana
ja tez się przylaczam :) ja chcialabym diete 700kcal i codziennie cwiczenia. moj cel to -15kg

Gość ŻaBaAa6100
Ja myslalam o diecie max 800 kcal, do tego dziennie przynajmniej godzina jazdy an rowerze i jakeis cwiczenia.. Tylko nie wiem, czy uda mi sie na tym schudnac te 10 kg..

Gość arpana
ŻaBaAa6100--> do konca maja 10 kilo to ja bym byla wniebowzieta!! 2 lata dzieki bieganiu udalo mi sie, mam nadizeje ze w tym roku tez tak bedzie. Bierzemy sie za siebie dziewczynki!!

Gość ŻaBaAa6100
To wychodzi jakies 5 kg nie miesiac, wiec wydaje mi sie, ze to nie az tak duzo.. Zdrowym tempem powinno sie chudnac 1kg na tydzien, czyli 4 na miesiac... Do tego te 700 kcal no i duzo sportu musi sie udac :D:D

Gość Malina17
cześć. miło że siępzyłączacie:):):) ja byłam zalatana ...narazie czekam na odp NFZ bo może do sanatorium dla ludzi z otyłością ... trzymajcie kciuki że się uda:) a co tam U was??

Gość Malina17
Fajnie że kilka osób jest :) Ja narazie jestem ucieszona że pojadę do sanatorium :)

Gość teo jakob
ja już schudniecie to dajcie znać na 100 rozpoczetych topikó o odchudzaniu 100 umiera smiercią naturalną, dalej tyjecie, znó zakłądacie durne topiki i tak w kółko.

Gość masz 15 kg nadwagi czy jestes
kolejna małolata dążącą do anoreksji???

No to ja też się chętnie przyłączę:) Prawie 17lat:) i chcę zrzucić około 15kg Można?

i ja też :D mam 17 lat i ok 15 kg muszę zrzucić :) jutro startuję z dietą 10dniową, schudłam na niej 5 kg ale świąteczne obżarstwo spowodowało jojo :o. po niej chcę wprowadzić dietę owocowo-warzywną, a później oczyszczającą głodówkę 7-10 dniową, po czym wychodzić sobie spokojnie z głodówki też ok 10 dni, całość zejdzie mi ok. 1.5 miesiąca i mam nadzieję do końca maja pozbyć się zbędnego balastu, a przynajmniej z 10 kg :) potem przejdę w ogóle na zdrowy tryb żywienia i wyeliminuję ten cały syf w postaci chipsów czy fast-foodów. trzymajcie się ;)

No to ja właśnie zaczynam od dziś... To dziś głodówka po wczorajszym obżarstwie, następnie przez tydzień, a może i 2 nie więcej niż 500kcl. Dużo ruchu: ćwiczenia w domu, około 1,5h na rowerku dziennie i od czasu do czasu basen basen. No to trzymamy się dziewczęta:):):)

Gość Malina17
Witam nowe dziewczyny :* moja dieta jest ok .. wyeliminowałam słodycze,ale po sanatorium będę laska :) Mam nadzieję:) PS.a co tam u was???

u mnie ok, jestem po jednym dużym kefirku jak na razie i nie jestem głodna :D malina, a ile ważysz? bez problemu ci sanatorium przyznali? jak u was dziewczyny? trzymacie się? ;)

Gość Malina17
ważę 70 kg. czekamna odp NFZ

No co tam dziewczęta? U mnie spoko mało co jem dużo się ruszam. Czyli dietka jest w porządku... gorzej ze sprawami sercowymi... załamana, sama :(