Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crazy-ona

porada ginekologa przez internet

Polecane posty

Gość Gosc Edyta
Witam oststni okres mialam 3.06. 2018 i spoznial mi sie 8 dni bylam u ginekologa powiedziala ze mam szyjke macicy jak na ciaze piersi to samo jak i sluz wykonala mi badanie cytologie i bakteriologie oraz mocz na hcg i wynik ujemny zawsze okres mialam regularny przepisala mi luteine 50g 1 tabletke na wieczor pod jezyk a dzis jest trzeci dzien jak biore tabletke i dzis 10 dzien spoznienia

Gość gość
witam , w sierpniu byłam u lekarza, stwierdził infekcję grzybiczą.Od tamtego czasu po kolei stosowałam:Fluomizin, Gynoflor i na koniec Macmiror.Nie pomogło! upławy utrzymuja sie nadal, zmieniły tylko kolor z beżu na lekko czerwony.Czy mam powód do obaw???czy to źle dopasowane dla mnie czopki?proszę o odpowiedź.Wizytę mam dopiero 03.12.18 czy do tego czasu mam się martwić ? czy jak najprędzej iść prywatnie?

Gość Straszne miesiączki

Od kad zaczęłam współzyc moje miesiączki stały się bardzo bolesne i obfite i często bolą mnie jajniki jaka może być tego przyczyna 

Gość ;) ;)

Witam 

Mam pytanko 

Co to znaczy dołeczek przy pępku ?????

Gość Karolina

Ja brałam antybiotyk na zęba. I teraz spóźnia mi się okres. Czy to możliwe że przez to że brałam antybiotyk. Ale bardzo boli mnie brzuch tak jak podczas okresu. Proszę o odpowiedź 123

Gość beta całkowita <0,2

Witam serdecznie. Bardzo proszę o pomoc w analizie wyniku. Jestem w trakcie brania izoteku (24dzien) i spóźnia mi się miesiączka już 9 dzień (ostatnia miesiączka 3-10listopad) Ostatni raz współżyłam z partnerem między 11 a 22 listopada (prezerwatywy). Wykonalam 4 testy ciążowe-wynik negatywny. Miesiączkę powinnam dostać 30 listiopada/1 grudnia. Test hcg wykonany został między 14 a 26 dniem po współżyciu (nie pamiętam dokładnie daty).  Wykonałam test hcg całkowite (nie było opcji beta) w 9 -10 dniu po terminie miesiączki i wynik to <0,2 gdzie <=1 brak ciąży. Proszę o informację, czy istnieje ryzyko ciąży? Od dwóch dni nie stosuje izoteku.

Kilka tygodni temu, nie wyobrażałam sobie jak możnaa odbyć wizytę u lekarza przez kamerkę internetową. Ale ostatnio skorzystałam z wizyty przez internet z lekarzem Invicty. Bałam się jechać do placówki, więc stwierdziłam, że spróbuję załatwić wszystko online.A jak wy sobie radzicie w tych czasach? Słyszałam, że dużo klinik/gabinetów zamyka się, niestety 😞