Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koooooooooooociczkaaa

CZY MA KTOS Z WAS KOTKE?ALBO ZNA SIE NA TYCH CZWORONOGACH???

Polecane posty

Czy ktos z was ma kotke,albo dobrze sie zna na kotach?Otoz,mam kotke,ktora jest ze mna juz 10 lat.Strasznie jest ze mna zwiazana,gdy ja wzielam od znajomych ,to byla jeszcze malenka i stalam sie dla niej taka,,przybrana mamusia''.Naprawde bardzo jest ze mna zwiazana,wszyscy sie smieja,ze odziedziczyla po mnie charakterek ;)Jest strasznie o mnie zazdrosna,gdy np.przyjdzie do mnie moj chlopak ,to ona strasznie go unika,nagle wychodzi mi z pokoju i jest tak jakby obrazona,a na niego patrzy z byka heh.Gdy on juz pojedzie do domu ,to kicia przychodzi do mnie sie tulic.Moja kolezanka ma mala 2 miesieczna kotke i musi ja wydac :( Bardzo chcialabym ja wziac.Jak myslicie,czy moja kicia sie nie obrazi heh ?Czy sobie nie pojdzie gdzies?Wiecie,kotki maja swoje charakterki i nie chce ,zeby moja kicia nagle zmienila sie co do mnie :(

Gość przez parę dni może prychać
i syczeć na nowego domownika, ale po paru dniach jej przejdzie, moja kotka na kocurka trzy dni warczała :)

Dzięki :) w takim razie nie mam czego sie obawiac i wezme kicie do domu :)

a ja mam do ciebie pytanie bo tez mam kotke ale ma dopiero 10 miesiecy ile moze trwac ruja u kotki moja kotka ma ja juz chyba z 5 raz (3-4 dni ruji i pozniej tydzien spokoju i znowu to samo) czy to normalne? nie chce jej sterylizowac

Gość przez parę dni może prychać
chciałam tylko dodać, że moja kotka jest niewychodząca i nie miała możliwości zaprotestować opuszczeniem domu :) musisz jej pilnować i okazywać więcej czułosci aż sytuacja wróci do kociej normy :D

jolkaza-dzieki za link :) Wlasnie u mnie jest ten problem,ze ma mozliwosc wychodzenia na dwor :( I boje sie,ze kiedys wyjdzie i juz nie wroci :( Moja kotka jest wysterylizowana,ale ruja trwala cos do tygodnia,czy dwoch,jak sie nie myle.