Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sex nauczycielka

a ja wam powiem że...

Polecane posty

Gość sex nauczycielka

Lubię brać młodym panom do ust, tylko cholera mnie bierze, jak mi się jakaś świnia spuści. Tego nie znoszę! Panowie! Pokażcie klasę!

Gość sex nauczycielka
Generalnie to jestem księgową w wieku przedemerytalnym i nigdy nie widziałam żadnego penisa poza miękkim fajfusem mojego męża, ale tak mi sie marzy jakiś młody kutasek...ech, rozmarzyłam się :)

Gość sex nauczycielka
kiedy mam ochotę a nie ma w pobliżu młodego mężczyzny, z ochotą biorę do ust młodego dorodnego kabaczka :)

Gość sex nauczycielka
natomiast kiedy obok mnie nie ma ani mężczyzny, ani kabaczka, zadowalam się byle czym. Ostatnio eksperymentowałam że świeczką zapachową, korniszonem z biedronki, wiertłem do betonu oraz prętem stalowym żebrowanym fi 16 :)

Gość sex nauczycielka
jak również dezodorantem o zapachu kwiatowym, z którym miałam ostatnio niespodziankę - nacisnął się wewnątrz i mnie niesamowicie odświeżył od środka.

Gość sex nauczycielka
Pewnego razu spróbowałam też z odświeżaczem powietrza "leśna świeżość" - przypadkiem też trochęprysnęło mi do środka. Mąż w trakcie minetki to poczuł, wybiegł na chwilę z sypialni, wrócił przebrany za drwala i powiedział "no widzę, że wreszcie przygotowałaś odpowiednio swoje chaszcze na solidne rżnięcie i rąbanie" :)

Gość sex nauczycielka
wziął piłę spalinową i ochoczo zabrał się za wycinanie mojego buszu. Po wszystkim mieliśmy w sypialni nowy, miękki, czarny dywanik :classic_cool:

Gość ISCUN
haha i na co ci bylo zakladanie tagiego topica:D podszywacze rulez btw.lepsze są fi 12 bst500s :D:D:D