Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muszelka z ....

Test ciazowy ....etc etc

Polecane posty

Gość Muszelka z ....

Witam! Okres spoznia mi sie juz 6 dni...dzisisja zrobilam test i mamy problem bo wydaje nam sie(dla mnie i meza( ze widac taka bardzo ale to bardzo slaba kreske..czy to mozliwe?a to tlum,acze tak ze tam ta druga kreska jest i moze zawsze jest widoczna pod jakims katem?Jak myslicie czy ta baaaardzo slaba kreska widoczna tylko pod pewnym katem moze wskazywac ciaze?

Gość Muszelka z ....
Jest tutaj ktos?

Gość Muszelka z ....
hallo???????????????

Gość ooooooooooooooonnnnnnnnnnaaaa
jestes w ciazy

Gość Iśkaaaaaa
Nie ma pewności, czy to na pewno kreska, czy wam się tak tylko wydaje. Najlepszym wyjściem z tej sytuacji będzie kupienie drugiego, innego testu ciążowego. Jak zrobisz sobie drugi będziesz wiedziała, czy ta kreska naprawdę była, czy to tylko wasz wymysł :)

Gość Muszelka z ....
No wlasnie tez sie tak zastanawiam czy to aby nie nasz wymysl;)Chociaz gdy robilam test przy pierwszej ciazy - corrka maw teraz 7 lat kreska byla rownie bardzo slaba ...kolezanka ktorej pokazalam stwierdzila ze tam nic nie widzi... Pozatym nie wiem czy juz sobie wmaiam ale nie boli mnie brzuch tak jak tozawsze bywalo przed okresem...zawsze chodzialm i sie wsciekalam;) a teraz jestem oaza spokoju co jest do mnie ne podobne- nawet wczoraj powiedzialam do meza ze nie jestem juz zla na jego rodzicow...w ogole..i ta zlosc gdzies odeszla..Pozatym przed okresem mialam wsze kilka krostek a teraz zero czegokolwiek... Czy jest mozliwe ze to wszystko sie dzieje bo sobie cos a konkretniej wmoiwlam ciaze?

Gość Iśkaaaaaa
Bardzo możliwe, że zaczęłaś sobie wmawiać objawy ciąży. Przeważnie kiedy coś podejrzewamy to wszystkie okoliczności sprzyjają naszym podejrzeniom :) A zwłaszcza jeśli chodzi o organizm kobiety i nasze podejrzenia co do ciąży :) Jeśli poprzednim razem kreska też była bardzo słaba to możliwe, że po prostu nie do końca dobrze wykonujesz test. Najzwyczajniej w świecie zbyt mało mogłaś na niego nasiusiać :)

Gość Paulina. 24
muszelka.... słaba kreska wystarczy:( za znak:( a robiłaś rano? czy po południu?

Gość Muszelka z ....
Test robilam ok 16.00 Wiecie co i dzisiaj w ogole jak nie ogladam Dzien Dobry TVN to akurat mialam wolne i sobie chcialam zobaczyc a tam temat BOOM NA DZIECI....pozatym wczoraj sie dowiedzialam ze kuzynka meza jest w ciazy...widzialam dzisiaj chyba z 10 ciezarnych kobiet...kosmos...jakies schizy mam:(

Gość u mnie druga kreska
byla ledwo widoczna, myslalam wrecz, ze sobie ja wmawiam..jestem w ciazy :) wiec mysle, ze rowniez u Ciebie to ciaza. :)

Gość Muszelka z ....
Nie no test robie wg zalaczonej isntrucji wiec raczej o zlym wykonaniu mowy nie ma...Powtorze test za kilka dni i jak sie okres nadal nie pojawi udam sie do lekarza....przyznam sie Wam ze jestem juz 8 lat po slubie , prawie 7 letnia corke a stresa mam takiego jakbym conajmniej miala 18 lat , pierwszego chlopaka i takie tam;)

Gość Muszelka z ....
u mnie druga kreska -- a po ilu dnach robilas test?

Gość Paulina. 24
muszelka, ja kilka dni temu tez tak miałam... ze strachu nie spałam dwa dni, a i przez to okres mi się jeszcze bardziej opóźniał....jak ja żałowałam ze nie urodziłam się w Niemczech....ech... ale nic, zrób kolejny test z rana, bo po południu jest małe stężenie hormonu... polecam ci test QUICK VUE ok.8zł... nie panikuj zrób test i napisz co Ci wyszło ok?

Gość Muszelka z ....
Paulina. 24 - tak wlasnie zamierzam powtorzyc test za kilka dni - i wykonam go rano:) Nie rozumiem , dlaczego zalowalas ze nie urodzilas sie w Niemczech? I co dostalas wkoncu ten okres?

Gość u mnie druga kreska
dwa dni po dacie spodziewanej miesiaczki :)

Gość Muszelka z ....
No u mnie jest juz 6.....hmmm nie wiem co mam o tym myslec...

Gość Paulina. 24
muszelka, dlatego ze nie chce mieć dziecka, nie planujemy z mężem i bardzo dbamy o zabezpieczenie, porodu absolutnie nie planuje.... BARDZO dbamy o zabezpieczenie... Okres w końcu dostałam....

Gość u mnie druga kreska
muszelka, a jakiej czulosci byl tamten test? a moze owulacja ci sie przesunela (na pare dni pozniej) i dlatego kreska jest jeszcze slabiutka?

Gość Iśkaaaaaa
Muszelka, a chcecie w ogóle tego dziecka??

Gość Muszelka z ....
No to gratuluje tego okresu;)) U na jest tak ze rozmawialismy o 2 dziecku ale nie bylo takiego zdecydowania ...glownie z mojej strony sama nie wiem czemu ale w 1 ciazy mialam pod koniec problemy zdrowotne i moze stad sie bierze moj strach przed 2 ciaza?Pozatym jestem takim typem ze strasznie sie o wszystko martwi i przez pierwsza ciaze non stop sie zamartwialam aby tylko wszystko bylo wporzadku z dzieckiem i boje sie przezywac to poraz drugi...nie wiem ale uwierzcie ze mam straszne schizy i ogolnie dziwnie mi z tym...

Gość Iśkaaaaaa
Może właśnie dlatego powinnaś zajść drugi raz w ciążę i jakoś się wyleczyć z tej nadwrażliwości. Ciąża to nie choroba :)

Gość Muszelka z ....
Moj maz tez tak mowi ze najlepiej gdyby byla i bylo by postanoiwone i KTOS TAM WYZEJ podjal decyzje za nas:)

Gość Muszelka z ....
zapisze sobie ten temat i jak wykonam test za kilka dni to napisze Wam co i jak:)))Pozdrawiam i uciekam.