Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego jestem sama

Dokucza mi samotnosc.Mam 29 lat i ciagle sama...

Polecane posty

Gość samotnaladna
od miesiaca?? ja 5 lat sama

24 lata to nie 29 i wam facetom to zawsze latwiej sobie kogos przygruchac...

o tym czy łatwiej to bym dyskutowal, to my musi was zdobywac wy tlko sobie zcekacie, a jak zaczniecie podrywać to tez latwiej wam znaleźć faceta, faceci łatwiej ulegają kobietom:P

Gość no właśnie ja żałuję
z facetami same kłopoty, wyjdziesz za mąż, to Ci się odechce, ciągłe pranie, sprzątanie, gotowanie i na dokładkę wredna teściowa.... gdybym wiedziała co mnie czeka zwiewałabym gdzie pieprz rośnie a ja głupia chciałam ślubu a teraz mam zong z teściową i jej wiecznym pierdoleniem i wtrącaniem się....

mąż jest ok tylko te stare pudło, które dostałam gratis do tej transakcji mi nie pasuje....i nijak się go pozbyć nie idzie....

wiecznie nie, ale jeszcze przynajmniej 15-20 lat, a to brzmi jak wyrok

Gość
Dlaczego jestem sama Kochanie masz już troszkę latek :o :) Zmień to 🌻

Co zrobilam zeby to zmienic? a jak mozna to zmienic...? wszyscy dziwia sie ze jestem sama, gdy gdzies wychodze (bardzo rzadko) to faceci kolezanek mowia: taka sliczna a nie ma faceta..Moze brak okolicznosci, moze pech nie wiem...

Zloty- nie powiedzialam ze dokucza mi starosc ale ze samotnosc...

Gość
spotkaj tego jedynego...kochanego :P ;)

Zloty- no szukam caly czas tego jedynego, problem w tym ze mieszkam za granica a tu nikt sie nie zeni wszyscy po 30 tce uwazaja sie za mlodzi na zwiazek , nie chca sie angazowac. A jak przyjezdzam do polski to faceci zaczepiaja mnie na ulicy... No tak, zawsze moge pogadac na kafe...to fakt ale to nie zmienia faktu ze robi sie wiosna, pelno barow dookola a ja nie mam z kim wyjsc):

A spróbuj sama iść do baru na piwo może przysiądzie się jakiś sympatyczny pan, albo już będzie tam siedział samotnie przy kuflu piwa :)

Gość
Dlaczego jestem sama Anglia...? praca...seks...praca...seks... nie wiem czy znajdziesz tam kogoś porządnego.... :o Życzę CI powodzenia ❤️

Zlotry- nie jestem w angli, ale gdzie indziej, mam super prace, naprawede jestem dumna z siebie. Ale wlasnie- jestem sama, gupio sie czuje jak przyjezdzam do polski bo wszyscy sie dziwia: taka ladna a sama...? szkoda slow.

Gość maravillosa1
W jakim kraju mieszkasz? Za granica nawet przecietna Polka ma branie jak cholera, wiec cos tu nie gra...

Braniem a angazowaniem sie w powazny zwiazek jest duza roznica

Gość
Dlaczego jestem sama niech się dziwią ... :o :o Nie bierz byle kogo.... lepiej poczekać... Później rozstania.. zranione serce.... :o :o tez mam 29 lat i jestem sam :P ;)

a mieszkam w Turkmenistanie

kobieto, a czy z miejsca musisz angażować się w POWAŻNY ZWIĄZEK? bo piszesz: "wiosna, a tu nie ma z kim wyjść do baru" - kurna, do baru, kawiarni, kina, pubu, itd. to tylko z NARZECZONYM? no nie wiem... módl się do św. Antoniego, on jest patronem panienek, dobrego zamążpójścia, a przy okazji - chroni przed kradzieżą;)

Gość Onaaa82
Ja jestem sama, bo się nieszczęśliwie zakochałam w kretynie! Facetów dookoła mnóstwo, tylko zawsze w Nich coś znajduje...wiem, ze musze to zmienic, bo nie chcę byc stara panną, a mam już 27 lat

Ok, pomodle sie do sw Antoniego...(: zobaczymy co z teog wyjdzie, czy wyslucha. Zloty- no niby tak, ale odkad pamietam zawsze mialam pelno adoratorow, nigdy nie bylam sama. Do tego wiem ze jestem ladna, kazdy mi to mowi a mimo wszystko te brzydsze kolezanki maja z kim wyjsc a ja spedzam wieczory przed telewizorem

podobnież leci na zapach tuberozy;) nie mam pojęcia, jak wygląda tuberoza i czy się ją da skądś zdobyć, ale można by mu kupić;) jak Antoni nie pomoże, to zawsze zostaje św. Juda Tadeusz - patron od spraw beznadziejnych :D