Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowatorka232

Ile wczesniej przed slubem do solarium?

Polecane posty

Gość nowatorka232

mam wesele za 2 miesiace ile wczensiej isc i po ile minut by miec ladną opalenizne?

no wyjęłaś mi to pytanie w ust, tez mam za równo 2 m-ce ślub,,,, dzisiaj wymyslilam ze w tym tyg ide na 10 minut. Następnie za pare dni tez na 10 i potem za tydzien....chyba tak zrobie.

Moim zdaniem już powinnaś zacząć. W zależności od Twojej karnacji dobierz minuty. Moim zdaniem zacznij od 5, co 2-3 dzień, co tydzień zwiększaj dawkę o ok 2 minuty. Jeśli będziesz uważała, że skóra jest wystarczająco opalona - przestań. Potem przed ślubem (2-3 dni przed) pójdź na średnią ilość minut, którą stosowałaś podczas ostatnich 2 msc.

Moim zdaniem już powinnaś zacząć. W zależności od Twojej karnacji dobierz minuty. Moim zdaniem zacznij od 5, co 2-3 dzień, co tydzień zwiększaj dawkę o ok 2 minuty. Jeśli będziesz uważała, że skóra jest wystarczająco opalona - przestań. Potem przed ślubem (2-3 dni przed) pójdź na średnią ilość minut, którą stosowałaś podczas ostatnich 2 msc.

Gość nowatorka232
dziekuje -kochane jestescie. Jak to dobrze ,że tak duzo nas jest.Przynajmniej jest sie do kogo ,,odezwac' i zawsze mozna na Was liczyc