Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JulieMcNamara

nie rozumiem go, poznałam chłopaka portal randkowy,wiem dużo ostatnio takich

Polecane posty

Gość JulieMcNamara

tematów). Ale nie kapuje go, na drugidz dzien dzwonil,nastepnego ja sie odezwalam,a nastepnego on zwnou dzwonil. ale nie zaprasza mnie niegdzie,tylko dzwoni. wiem ze rownie dobrze ja moglabym wyjsc z inicjatywą,ale to ja zaproponowalam nasze pierwsze spotkanie,wiec mysle ze teraz jego kolei.tylko moze on tak dzwoni ale wcale nie chce sie spotkac.nie wiem o co mu chodzi?

Gość bjk
jak by nie byl toba zainteresowany to by nie dzwonil moze teraz nie ma czasu na spotkanie a nie chce zerwac z toba kontaktu i dzwoni lub czeka az znowu ty zaproponujesz spotkanie trudno wyczuc

Gość JulieMcNamara
nie,nie chce sie narzucac.zreszta o co mialabym sie spytac,czemu do mnie dzwoni? bez sensu,bo co mi wtedy odpowie.jeszcze go zniechece. no a proponowac sama nic nie bede,jego kolei. chyba ze traktuje mnie jak kolezanke

Gość JulieMcNamara
no nie,bo w weekend sie nudzil w sumie a nie zaproponowal nic,czyli opcja z brakiem czasu odpada.kurcze,ja nie wiem. ale chyba by nie dzwonil gdyby uwazal ze jestem nieatrakcyjna itd?

Gość bjk
no to juz go nie rozumiem bo by nie dzwonil widocznie znow chce zebys to ty wyszla z inicjatywa

takie tam domyślanie się jest zupełnie bez sensu. Jak Ci się facet podoba to się z nim umów jeszcze raz :-)

Gość JulieMcNamara
nie,no zwlaszcza ze loguje sie ciagle na tym portalu,wiec mysle ze ja mam chyba byc taka w odwodzie

etam, po jednym spotkaniu to bym sie nie przestał nigdzie logować. Jak coś będzie pewne (ale pewne, nie "chyba") to konto pewnie zamknie. Kiedy się z nim umówisz ?

Gość JulieMcNamara
o nie,ja mu nie zaproponuje,zaproponowalam pierwsze i starczy,jego kolei,a jesli nie chce to nie. rezerwą to ja nie zamierzam byc,narzucac sie tez nie

Gość wielka szkoda
że tak myślisz- możesz stracić fajną znajomość przez jakąś swoją dumę czy coś...

Gość wielka szkoda
maciek-pn -przecież piszę, że "czy coś", niekoniecznie dumę, ale zgadzam sie z Tobą, jak fajny facet to powinna sie umówić.

Gość JulieMcNamara
ale to ja znowu mam proponowac spotkanie?przeciez skoro dzwonic to moglby chociaz rzucic jakas aluzje,a on nic.moim zdaniem jemu pasuje tylko takie gadanie przez tel.wcale nie zamierza sie ze mną spotykac

Gość JulieMcNamara
a no i odwiesilam konto,dlaczego tylko ja mam sie martwic ze on sie tam lguje,a niech ma.tez bede.niech nie mysli ze ja tu umieram z tesknoty za nim

Gość JulieMcNamara
kurcze,niech mi jakis facet powie o co mu chodzi?temu "mojemu" z portalu

Gość JulieMcNamara
jakas rada?please