Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kola201

Moja cudowna dieta cud cd

Polecane posty

Gość ruda2
hejka dziewczyny ,zawzięłam się i od 20 maja do dzisiaj schudłam 18 kg!!!!jestem sama w szoku nawet poszłam wszystkie badania zrobić bo myślałam że coś nie tak ale jestem zdrowa jak koń przez nie całe 2tyg aaaaaaaaaaach jestem w siódmym niebie znowu mam 45kg a samopoczucie rewelka .pijcie dziewczyny to faktycznie pomaga a tak byłam sceptycznie nastawiona

Gość ruda2
chcę jeszcze dodać że zero ćwiczeń (bo jestem strasznie leniwa hihihi) żadnej diety jem wszystko co lubię tak jak zawsze !!!!!!!!!!!!a uwielbiam jeść słone smażone grilowane i nie ukrywam tłuste potrawy ,słodyczy nie lubię także nie jadam ale mam słabość do marcepana to mogła bym wcinać non top ...pozdrawiam

Gość nikitaz
ruda2, moim zdaniem Twoja wypowiedź jest bardzo marną prowokacją. Myślę, że nikt nie jest na tyle głupi,ani tak bardzo naiwny, by uwierzyć w to co piszesz. Wszystkim dziewczynom, które chcą skutecznie i zdrowo schudnąć polecam portal vitalia.pl Jest tam dużo dziewczyn takich jak my, które naprawdę dużo wiedzą o odchudzaniu i o tym jak dbać o siebie.

Gość ruda2
nikitaz wierz mi lub nie naprawdę tyle schudłam pisałam że nawet poszłam badania zrobić bo myślałam że coś nie tak ale jest ok.przykro mi że tak myślisz nie mam powodu żeby oszukiwać ten topik jest po to by podzielić się własnymi osiągnięciami i wzajemnie się wspierać a nie OSZUKIWAĆ!!!!!!

ruda2 mów mi szybko jak to zrobiłaś.Mój zapał osłab gdyż mój narzeczony obraża się na mnie jak widzi że próbuję się odchudzać.Mówi że jestem w sam raz ale ja chcę stracić te cholerne 10 kg.Już za 4dni jadę do Polski.Może zrzuciłam tylko kg ale i tak się cieszę bo jadę odnowiona hehe mam nową fryzurę i w miarę ładne paznokcie:-)

Gość ruda2
nic takiego.moj dzien wyglada praktycznie tak samo rano zerowka potem zakupy dom obiad i znowu zerowka o godz 12.30 odbior synka wracam zjadam obiad z synkiem potem on idzie na dwor ja siedze na kanapie lub przed kompem jak wraca maz to podaje obiad jemu i przy okazji ja z synkiem zjadamy podwieczorek okolo godz17 ,juz o 20 tej maly spi choc bywa ze czesto zasypia dopiero jak sie polorzymy hihihi ,robie frytki okolo 2kg ziemniakow schodzi na wieczor uwielbiamy zajadac z sosem mojonezowo ketchupowym przy dobrym filmie z mezem .to wszystko tak robie co dzien ,nie musze przeciez opisywac innych rzeczy hihihi

Gość bueahaha
w życiu większych bredni nie czytałam :D zgadzam się z nikitaz, prowokacja i tyle.

Gość ruda2
też byłam dość długo sceptycznie nastawiona do tej wody a właściwie ilości ,ale zawzięłam się widząc wyniki elizy i koleżanek i choć nie wierzyłam udało mi się jestem szczęśliwa a mąż dogaduje że niema teraz za co złapać ale przy wzroście 152 to wagę mam odpowiednią już teraz bo przed warzyłam 63kg pozdrawiam i sukcesów życzę mnie się udało i nie tylko mnie !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ruda2
bueahaha możesz pisać co tylko myślisz po to jest ten topik ,nie wierzyłam i to długo ale zmusiłam się i mam efekty ,czuję zazdrość z waszej strony ,przykro mi naprawdę lepiej byście wolały żebym pisała że utyłam 18kg niż schudłam !przecież tylko piszę o moim osiągnięciu ...

Gość chantal_82
ruda2 oczywiscie jestem za toba bo tez schudlam przez ta wode ,co prawda 8 kg ale dla mnie to sukces,to dziala,a reszta niech wierzy albo nie....pozdrawiam

Gość ruda2
dzieki mam nadzieje ze nie utyje spowrotem i z nawiazka ale z tego co widze to raczej nie bo jem normalnie tak jak zawsze jednak ta woda to naprawde cod woda

Gość chantal_82
dziewczyny co z wami jakos tu pusto,bylam dzis u lekarza jestem w 7 tygodniu ciazy i moj dzidzius ma 7 milimetrow ;-) ;-)pozdrawiam was.A jak tam wasza dieta?

Gość syllys
hej dziewczyny:)czytam i czytam ten wasz topic i postanawiam do was doloaczyc, lato sie zbliza wiec przydaloby sie jakos wygladac:) dzis mam 168 cm wzrostu i 77kg pozdrawiam was serdecznie:)

czesc dziewczyny. ja tez Was czytam i zaczynam od jutra mam 168 i waga 68, Pozdrawiam.

Gość syllys
hej, jak wczoraj pislam zaczelam picie na maxa:) troche sie czuje jak beczka ale nie jest zle, 8l na 1 dzien nie wypije na pewno:(

Gość syllys
wypilam dzis prawie 5 l ,,,,,,no a ze nikogo tu nie ma.....wiec sobie tak pisze sama do siebie, zeby sie pocieszyc;)

Gość chantal_82
syllys to zycze ci powodzenia ja wiem ze ta dieta dziala bo mi pomogla,tylko jedz normalnie a nie sama woda!!!!duzo owocow i warzyw to bardzo wazne i pisz o swych wynikach,pozdrawiam

Gość syllys
chantal_82, dzieki wielkie.....o nie pije samej wody :) juz tyle diet przerabialam ze uwierz mi wiem o co chodzi :)ale dziekuje za rade, mozesz napisac o swoich rezultatach????i mialas efekt jo-jo?pozdrawiam:D

Gość chantal_82
syllys no to schudlam w okolo dwa i pol tygodnia 7-8 kg(podobno mozna wiecej,ale ja lubie dobrze zjesc,a nie tylko same kielki pszenicy he he)co prawda za slodyczami nie przepadam,wiec z tym niemialam problemu,ale tak to niczego nie odmawialam sobie no i pilam wode!!!!duzo wody i ciagle chodzialam siusiu he he,i jakos poszlo ;-))))niemam efektu jo jo,teraz jestem w ciazy to juz prawia 8 tydzien,wody duzo nie pije a wcale nie przytylam nic(jeszcze ;-))))tak wiec powodzenia,milego wieczoru

Gość syllys
chantal_82, po pierwsze moje gratulacje dzidziusia:)ja wychodze za maz 27 czerwca, chcialam schudnac tak do 65kg, ale po ciezkich wysilkach niestety efekt jest jaki jest czyli 77, ale jestem w miare ubita wiec calkiem nie zle;).....tyle kg????hmmm super by bylo jak bym tez tyle schudla przed slubem:)zobacze ,pije ta wode ale tylko ok 5l, na wiecej nie mam miejsca, co do slodyczy to nie mam az takiego apetytu na nie czasem mnie cos natchnie;)a co do jedzenia to nie mam jako takiej diety ale napewno jem mniej,,,,nap ile pilas tej wody,cwiczylas? i jaka mialas wage do zrzucenia???jesli mozesz;)pozdrawiam (fajnie ze jestes:)) mam z kim pisac hihih)

Gość ruda2
hej a gdzie te wszystkie tyczki co tak przez ostatnie mc oblęrzaly topik ???czyżby popadły juz w anoreksję!!!!!

Gość sheena_24

Gość sheena_24
czesc dziewczyny ja tez czytalam i czytalam i od wczoraj zaczelam tylko ze tu tak malo osob ze nie wiem czy wytrwam.musze zrzucic 5-8 kg.obecnie waze 53 przy wzroscie 161.dla mnie to duzo bo rok temu wazylam 45 i tak zajeb...ście sie czulam ze teraz musze musze.dzis juz pije 2 l wody z czym nie mam problemu bo uwielbiam wode.ale mysle ze 5 l wystarczy.nie 8. moj brzuch wyglada jak balon ale wiem ze na poczatku tak jest.zejdzie chyba :) nie jem slodyczy bo nie lubie juz od dziecinnstwa.ale uwielbiam słone :( musze z tego zrezygnowac...:( prosze niech ktos sie odezwie:( dzis zaczynam i na powaznie:)

Gość ruda2
10.06.2009 moja waga 40.3.kg juuuuuuhaaaaaa.pozdro dla pijących hihihi

Gość sheena_24
ruda 2 a ile Ci zajelo tyle kg stracic??? i ile wazylas wczesniej???

Gość ruda2
scheena24 witaj na pokladzie ja tez uwielbiam slone smazone i pierne hihihi a na wódce schudlam juz ponad 20 kg

Gość sheena_24
zazdroszcze Ci :) nie no gratuluje.ja to nie wiem czy dam rade nawet te 5 stracic czy 8 .:(

Gość ruda2
wazylam okolo 63kg zaczelam popijac gdzies od 20 czy 18 maja a wynik kolosal

Gość ruda2
nie udalo mi sie nigdy wypic 8l ale te 5 czasem 4.5 to tak przewaznie wypijam 2.5 gazowanej wody z reszta tylko taka pije a jak za pije to na kacyka idzie duzzzzo wiecej hihihi

Gość sheena_24
a pijesz jakis alkohol bo ja uwielbiam piwo :) nie zebym przesadzala ale w weekend czy tam czasem to ja lubie i tak mysle czy jak zaczne tracic na wadze przez wode to czy nie wrócą te kg przez to piwko :) ?