Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kola201

Moja cudowna dieta cud cd

Polecane posty

Witam.Moje forum jest przedłużeniem dyskusji Moja cudowna dieta cud.Wszystkich zainteresowanych zapraszam do dyskusji.O czym rozmawiamy?Oczywiście o diecie tylko nie żadnych głodówkach a skutecznej diecie w której wystarczy pić 8litrów wody dziennie.Jest to skuteczny i w miarę prosty sposób do realizacji>Wiele kobiet już wypróbowało tą dietkę i są bardzo zadowolone z rezultatów.Przy tej diecie możemy jeść to na co mamy ochotę (oczywiście bez słodyczy) tylko w mniejszych ilościach.Zresztą przy tylu litrach wody zostaje nam mało miejsca by się obiadać

Gość chantal_82
hej dziewczynki,fajnie,ze zalozylyscie ta stronke,bo tamta byla rzeczywiscie denerwujaca i jeszcze wirusa zlapalam :-(,no a tak to dalej trwam w mojej dietce,juz sie przyzwyczailam do czestych odwiedzin w kibelku he he,juz w piatek jade do polski :-)przedemna 18 godzin jazdy wiec w piatek odpuszcze sobie picie,bo ciezko by bylo sie zatrzymywac co 15 minut na siusianie :-).Ale jestem zadowolona,dzis sie wazylam i 64.5 jest dobrze :-)ja juz po sniadanku,teraz troche posprzatac w domku,obiadek zrobic i do pracy,milego dnia zycze,pozdrawiam cieplutko :-) :-) :-)

Gość ksh
a jak wasza cera celulit po takiej ilosci wody?? to jest wogole zdrowe? nie wyplukuje cennych mineralow z organizmu??

Gość chantal_82
ksh ja uzywam kremow antycelluitowych,to tego codziennie jem kiwi,ktora ma duzo witamin,a cera jest dobrze nawilzona :-) pozdrawiam

Hej dziewczęta!!! długo mnie nie było ale byłam na urlopie w Polsce. Miałam małą przerwę w wodnej diecie ale bieganie od znajomych do znajomych też dało efekty :) . Teraz wracam do wodnego nałogu :). Pozdrawiam Was serdecznie!!

No hej laseczki.Jak miło że coraz więcej nas:)Ja Wam szczerze powiem że wody dużo nie piję bo udaje mi się tylko ok.3litrów wody.Nie mogę zbyt często latać do łazienki bo pracuję w sklepie i to nie lada wyzwanie trzymać jak się chcę hehe.Ale jestem zadowolona bo moja waga może i stoi w miejscu ale po ubraniach widzę że są luźniejsze.Jestem zadowolona i z takich efektów bo ważne może tyle samo ale luzik w spodniach czuję i to całkiem spory:-P

Gość merryy
jak to działa??? :O

To działa tak że pijesz dużo wody masz mało miejsca na jedzenie a do tego częste wizyty w łazience dzięki którym pozbywasz się złych toksyn z siebie a dzięki temu chudniesz

Gość merryy
ja generalnie dużo piję, ciagle siedzę w kibelku i jakoś nie chudne a jeszcze ćwiczę 3x w tyg.

dużo?To znaczy ile?Wiesz1,5 litra to nie tak dużo czy tam nawet 2l.Tu dziewczyny które chudną piją od5 do 8l dziennie.Ja przez jakiś czas piłam po 4litry oi w ciągu 4dni zrzuciłam 2kg ale teraz piję nie więcej niż 2l dziennie i moja waga stoi w miejscu ale czuję się lżejsza i cera jest ładniejsza

hejo laski gdzie jesteście???EEE pewnie korzystacie z pięknej pogody...A ja siedzę sama bo pogoda u mnie nie najlepsza;-(

czesc jestem,faktycznie pogoda piekna,tyle sprzatania mam przed tymi swietami,a od piatku zamykam sie w kuchni i pichce,a tak mi sie nie chce.dzisiaj dieta na 5+,a jak tam u ciebie kola? napisz w stopce swoje rezultaty,fajnie,ze jest nowa strona,od razu lepiej sie pisze

Hej eliza.U mnie rezultatów nie ma bo waga wskazuje mi cały czas 64kg ;-(Nie znoszę tej wagi!Ale postanowiłam sobie że po świętach biorę się ostro za siebie bo zostanie mi już tylko miesiąc do przyjazdu do Polski więc muszę dobić do tych chociaż 58.Teraz delikatnie sobie odpuszczam.Piję tylko ok 3l wody i czasami przekąszę sobie coś słodkiego ale po świętach STOP;-)Waga nadal wskazuje te 64 ale moje spodnie zrobiły się luźniejsze;-)

Gość Laurka23
wyprobuje chyba;P a sa osoby, ktore schudly? na pewno ograniczacie w jakis sposob jedzenie?

Jak miło złapać kogoś na forum a nie jak bym sama do siebie pisała.Dziewczęta nie wiem jak wy ale ja mam duży zapał na odchudzanie ale gorzej z realizacją hehe.Nie mam czasu na gotowanie dwóch innych obiadków więc sama nie jem tego co gotuję dla męża ale za to jak nie mam nic do pracy to tam sobie cos wykupię oczywiście co ma całkiem całkiem kalorii:)

eliza ale ty masz zapał bo zobacz ile ty już schudłaś.Gratulacje dla Ciebie.A ja widzisz obudze się tydzień przed wylotem i niespodzianka he

kola Dzieki,ale jak dla mnie to ty jestes szczupła,ja to mam jeszcze do stracenia,ale przyzwyczaiłam sie i gra muzyka

Ale niestety przyzwyczajenie do małej wagi jest silniejsze szczególnie że ja jestem jeszcze przed ślubem tak naprawdę i ta biała suknia no musi byc w rozmiarze 38max he

Oj dzieki,daj Boze zeby mi sie udało,najgorsze beda dla mnie swieta i mysle,ze to beda jedyne i ostatnie jak sie odchudzam,bo nie wyrobie jak bedzie inaczej

Gość niunicek
hej Kobitki Ja juz prubowalam wszystkiego : l-karnityna , slim figura , zelixa , meridia , ocet jablkowy , blonnik i nic kompletne zero Mam 156 i waze 65 Ratujcie!!!!!

Witajcie laski!!! Jak się macie?? Ja dzisiaj leczę zakwasy po wędrówce górskiej. Piję tę wodę i piję ale waga chwilowo stoi w miejscu (pewnie przez tygodniową przerwę), jednak ciuchy już są luźniejsze :). Koniec wbijania się w dżinsy za pomocą łyżki do butów :). Trochę przerażają mnie święta ale ...... co tam najwyżej zwiększę ilość wody :). A może wy macie jakieś sposoby na omijanie świątecznych pyszności?? Podzielcie się.... A ty niunicek przyłącz się do nas. razem zawsze łatwiej. Pozdrowionka!!!!

Gość Laurka23
ja tez sie dzisiaj wazylam i bylo 6 z przodu!!!! bede pila ta wode, chociaz jest ciezko;)

Gość chantal_82
hej dziewczynki a ja dzis sie wazylam i pokazalo 64 ;-)))niesamowite,jeszcze dzis pozwole se pic wode,ale jutro jade do polski,wiec bende musiala sie wstrzymac,pozdrawiam wszystkich :-)