Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okularnica ruda

okularki czy szkła do ślubu

Polecane posty

Gość okularnica ruda

co zakładacie , przyznam ze w okularkach mi ładnie, czuję sie w nich dobrze , szkła mi nie bardzo odpowiadają , ale do ślubu? co robić , jak to u was będzie

Gość ety yea
ja bym poszla w szklach

nosze na co dzien okularki,madrzej w nich wygladam haha ale zrobilam sobie wlansie soczewki kontaktowe,na slub tez je zaloze. okulary beda mi przeszkadzac-calusy setek ciotek, potem tance-albo zleca albo beda zapaskudzone. ja mowie NIE i zakladam soczewki.

Gość okularnica....
Szkła, zakupię specjalnie na ślub. Jak widzę panny młode w okularach to zawsze mam wrazenie że za duzó na nich wszystkiego - welon, fryzura, makijaż, kwiaty, suknia i jeszcze okulary

też widziałma kilka panien młodych w okuarach i szczerze powiem, ż eone nieco psują ogólny wygląd panny młodej, na ten dzien mozna sie postarać obyć bez takiego zbędnego dodatku do całości, tka uważam.

Gość ety yea
zreszta zalezy jak kto woli-jesli komus nieladnie bez okularow to moze isc w okularach ale pasuja tylko okreslone modele do okreslonych stylow kiecki,gdybym miala isc wokularach to wybralabymz wykla prosta kiecke pewnie bez welonu i delikatny bukiet,

Gość 1003
ja miałam okularki...o wiele lepiej wyglądam w okularach niż bez i dlatego do ślubu tez je miałam założone...

tylko nie zrobcie jak moja znaojma ktora zamowila sobie soczekwi , ale nie sprawdzila ich wczesniej. zalozla je w dniu slubu madra i sie okazalo ze jje oczy nie toleruja soczewek. miala zaplakane i napuchniete oczy. dopiero po mszy ojciec jej pojechl po okulary.

princessa dobrze radzi! jak chcecie szkła to przetestujcie je z miesiąc wcześniej. ja idę w soczewkach, ale to tylko dlatego, że od 6 lat je noszę. jakbym na stałe nosiła okulary (i lubiła się w nich i wyglądała w nich ładnie) to z pewnością nie kombinowałabym na jednorazowe wyjście.

Jeśli ładnie wyglądasz i dobrze się czujesz to dlaczego nie okularki? Jeśli nie są przesadzone, pasują do całości... Co do soczewek, jak princessaa zauważyła, mogą powodować alergię, spróbuj je nosić wcześniej, zobaczysz jak się w nich czujesz. Ja nie cierpię okularów, już w dzieciństwie zrezygnowałam (małe to i głupie), teraz noszę soczewki i jestem z nich bardzo zadowolona. Trzeba uważać o tyle że jeśli np. rozmaże mi się makijaż, chociażby przy płaczu czy tarciu ręką (nie jestem przyzwyczajona i ciągle zapominam o tuszu na rzęsach przecierając oczy), to soczewki mogą się zabrudzić, i wtedy trzeba dokładnie umyć żeby oku nie zaszkodzić.

a ja uwielbiam swoje okulary i do ślubu zamierzam w nich iść. Wymienię tylko oprawki na srebrne, bo takie będę miała też dodatki :).

Gość Dalera
też widziałma kilka panien młodych w okuarach i szczerze powiem, ż eone nieco psują ogólny wygląd panny młodej, na ten dzien mozna sie postarać obyć bez takiego zbędnego dodatku do całości, tka uważam. Okulary psują wygląd?????????????????? Dziewczyno skąd ty się urwałaś. A jak ktoś pojdzie ze złamaną ręką w gipsie do ślubu albo ze stałym aparatem na zębach t też ci to popsuje ogólny wygląd??????????

Gość okularnica....
poza tym soczewki wygodniejsze na ściskanie, całusy, tańce. Ja lubieswoje okulary, łądnie w nich wyglądam, al ei tak uważam, że na wesele nie pasują.