Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldona123459

sklonnosc do siniakow

Polecane posty

Gość aldona123459

mam od pewnego czasu duza sklonnosc do siniakow (wieksza niz wczesniej), lekkie uderzenie, a siniak duzy; niepokoi mnie to bo siniaka powstaja mi takze same na kolanach,chyba od zginania nog gdy chodze, bo kolan nigdzie nie obijam, a takze nic na nic nie roibe powinnam zrobic jakies badania?

Gość idz do lekarza
to może być coś poważnego dobrze zrobić badania tymczasem łykaj witaminę Ci i Rutinoscorbin, to powinno wzmocnić naczyńka i zapobiegać skłonnośćiom do siniaków, no chyba że przyczyna jest inna niż niedobór witaminy C i PP

Gość ety yea
a mnie na miejscu jednego sinca zrobilo mi sie zgrubienie,bolace iz astanawiams ie co to,

Gość aldona123459
bylam z tym u lekarza, to dal skierowanie na badanie ogolne krwi wyniki byly w porzadku i powiedzial, ze problemu nie widzi choc ja bym wolala jeszcze jakies badania zrobic prywatnie , tylko nie wiem jakie

Gość marta55555
miałam podobny problem, badania też wyszły mi dobrze. poszperałam w internecie i znalazłam Ekstrakt z winogron firmy Noble Health http://sklep.porcjapiekna.pl/pl/6-ekstrakt-z-winogron. Byłam sceptyczna, ale rzeczywiście, siniaków mam coraz mniej, poprawiła mi się też cera. Na dzień dzisiejszy mogę polecić ten preparat :)