Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy ja jestem nienormalna

Czy ja jestem NIENORMALNA? Ocencie sami prosze

Polecane posty

pomozcie bo ja nie wiem co to jest, czy to jakas choroba juz sama nie wiem. Wiem ze jest mi zle, ze czuje pustke, odeszlam od chlopaka z ktorym bylam 4 lata, to ja wszystko spieprzylam, zdradzalam go nawet. Potem mialam jeszcze innego, z ktorym nie wyszlo i teraz w sumie po tych licznych romansach jestem sama. Ta pustka mi dokucza, czuje sie zle, placze, nawet sama sie opijam jak przychodze z pracy(nawet teraz jestem pijana prawie bo wypilam prawie pol butelki wina), ta pustka i samotnosc mnie zabija, napisalam sms do chlopaka ze mi go brakuje (do tego z ktorym bylam przez 4 lata) odpisal ze chce sie spotkac, ze on tez teskni a ja wiem ze znowu go bede zdradzac, ze znowu bede robic to samo ale tak mi zle tak mi zle boze ja nie wiem co mi jest

Gość a jak Twoje relacje z ojcem
?

Z kurwami to sobie odpuscie ok? a co ma piernik do wiatraka? co ma do tego wszystkiego moje relacje z ojcem...? jest mi zle, nie wiem czego chce, odrzucam facetow ktorzy mnie kochaja, a potem placze bo czuje sie odrzucona mimo ze to ja porzucilam

Gość nie lubie reklam
Odpowiadam na Twoje pytanie -jesteś nienormalna ! Proponuje leczyc .

Gość a jak Twoje relacje z ojcem
No właśnie relacje z ojcem mają bardzo dużo wspólnego, całe życie borykałam się z tym samym.

jej, no robisz krzywdę komuś, rozpieprzasz sobie swoje życie i ogólnie nie jest Ci dobrze... to nawet jakby taka była NORMA (tzn. np. 65% ludzi by tak robiło ;) ) - to co to za różnica? no a raczej takiej normy nie ma... nie dziw się, że Cię ktoś pyta o relacje z ojcem, bo to ma dużo do rzeczy; na tatusiu dziewczyna się uczy, jak sobie układać relacje z goścmi, czy patrząc na to, jak mama z tatą to mają poukładane; więc pytanie było jak najbardziej zasadne; nie radzisz sobie, widzisz że masz kłopot, to kasę, którą przeznaczasz na wino wydaj na specjalistę; idź sobie do jakiegoś psychologa, psychoterapeuty, to Ci pomoże trochę w tym syfie posprzątać (za stosowną opłatą, oczywiście;) )

Gość aguSs x*
jeżeli czujesz się dobrze zdradzając kolesia z którym byłaś 4 lata, później stwierdzasz, że za nim tęsknisz ale mimo wszystko i tak będziesz go zdradzała to.. jesteś NIENORMALNA

w końcu jakas agnieszka napisała coś z sensem - brawo:) może nie wszystkie agnieszki są niezrównoważone:)

ja nic nie rozumiem, wiem ze za duzo pije, jak tak dalej bedzie to wypieprza mnie z pracy bo zawsze przychodze na kacu, z tlustymi wlosami a musze wygladac reprezentacyjnie a ja jestem kupe dziada i tyle. Nie dosc tego ze mam tluste klaki bo nigdy mi sie nie chce wstac wczesniej zeby sie doprowadzic do porzadku to jeszcze nie wyprasowane ciuchy i w ogle wygladam jak sprzataczka- sory wielkie dla wszystkich sprzataczek(: Nie wiem co mmi jest- mojj byly odezwal sie, powiedzial ze sie stesknil ..za takim smieciem jak ja.

zaznaczam ze wyzywanie mnie od kurew i podszywacze nie robia na mnie efektu...