Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda_v

Jak zmienić faceta na lepsze?

Polecane posty

Gość magda_v

mianowicie... jak dać mu do zrozumienia ze potrzebuje więcej "miłości", ze np. czasem chciałabym dostać jakieś kwiaty, czuć się doceniona przez niego, żeby coś działał, myślał, stał się trochę bardziej romantyczny? ;)

jak facet jest romantyczny daje kwiaty i nadskakuje kobiecie to wiedz ze bedzie nadskakiwal tez i innym kobietom, lepiej niekumaty facet niz babiarz:-) twoj wybor ,ale ciesz sie ze jest twoj facet malo romantyczny, lepiej dla ciebie jako zona to kupisz sobei kwiaty i inne drobiazgi za jego wyplate:-) NIE MA SIE W ZYCIU WSZYSTKIEGO :-))))

Gość 1.sama zrób mu
prezent, zaaranżuj coś, może się odwzajemni. Albo delikatnie powiedz mu jakie masz pragnienia. 2. czasem nie zmienisz kogoś na siłę, może on już taki jest i nie zechce być inny.

Gość sseebbuukkuu
Dlaczego wy kobiety chcecie zmieniać facetów na inne, waszym zdaniem lepsze? Nie znam takiej co by nie chciała. Zrozumcie, że ciężko zmienić człowieka, którego osobowość jest już w pełni ukształtowana. Czyli powiedzmy gdy facet skończył już 20 lat, to będzie bardzo ciężko.

Gość magda_v
no ale co tu jest do zmieniania... ;p my chcemy tylko trochę więcej miłości i czułości :)

Gość kill bill
mój facet nie daje mi kwiatów ani prezentów ale jest najukochanszy na swiecie kocha mnie i daje mi swojeSERDUCHO:)

Gość weronisiax
Faceta nie da sie zmienic....Ja tez tak mam ze swoim-nie chcem kwiatow,romantycznych kolacyjek itd..ale chociaz tegozeby od czasu do czasu mnie przytulil....Dzis powiedzialam mu,ze kiedy spimy razem moglby mnie przytulic zamist swojego jaska-uslyszalam \"A tam..\" odechcialo mi sie wszystkiego-moze to nie jest jakis mega problem ale do jasnej ch....Czuje sie nie kochana,nawet zwierze potrzebuje od czasu do czasu zeby je poglaskac...oszszsz

Gość kill bill
to ja mam ze swoim jak w niebie na kazdym kroku pokazuje i powtarza ze mnie kocha nawet jak piszcze po nim to wciaz pokazuje mi ze mu zalezy

Gość weronisiax
Tylko pozazdroscic faceta.....Ja chcialabym chociaz czasem zeby mnie przytulil itp.....;(

Gość kill bill
powiedz mu o tym wprost:)

Gość lalineczka
ja usłyszałam: nie jestem romantyczny i nie bedę udawał kogoś, kim nie jestem... Więc nie dostaję romantycznych wierszy, kwiatów i prezentów, nie zabiera mnie na romantyczne randki ale zreperuje kontakt, wyrzuci śmieci, pomoze gotowac, zawsze podwiezie i przywiezie(bo ja nie mam samochodu), pożyczył mi swój laptop na czas nieokreślony. aaa...i zerwał bazie z drzewa na mojej działce:P

Gość
Jeśli juz kobiecie udaje się zmienić faceta, to tylko w pierdołę safandułę i pantoflarza. Czyżby, aż takie było zapotrzebowanie na Dulskich? Kobiety to jednak lubią być nieszczęśliwe...

Gość nKamil
Mam złą wiadomość... Z biegiem lat facet się nie zmienia bo po co? Być ideałem to w zupelności wystarcza Nie ma sensu poprawiać ideału bo tylko można coś zepsuć...

dr Barbara De Angelis SEKRETY KOBIET Co twój partner powinien wiedzieć o Tobie, cała książka dotyczyły sposobów rozbudzania kobiecego podniecenia 3 podstawowe prawdy o kobietach 1dla kobiety najważniejsza jest miłość 2 kobiety są kreatorami 3 kobiety utrzymują uświęcony stosunek z czasem 4 kobiety uwielbiają planować wszystko i poprawić wszystko kobiety określają wartościują siebie poprzez zdolność do miłości i udane związki czułe otwarte serce to nie przekleństwo lecz błogosławieństwo. kochać głęboko z oddaniem to nie błąd lecz dar stawianie miłości na pierwszym miejscu to nie słabości lecz wyrażanie kobiecej natury 3 sekretne potrzeby każdej kobiety potrzeba bezpieczeństwa potrzeba łączności potrzeba by być doceniana co mężczyzna powinien wiedzieć wiele z kobiecych zachowań których nie potrafisz znieść spowodowanych jest brakiem poczucia bezpieczeństwa Co mężczyzna powinien Wiedzieć u większości kobiet poczucie braku bezpieczeństwa znika gdy tylko partner okaże im miłość, troskę i zapewni o uczuci Drobny wysiłek z twojej strony może odnieść długofalowy skutek i niewątpliwie się opłaci, ponieważ zapobiegnie pogorszeniu sytuacji, Nie krytykuj jej, bo tylko pogorszysz jej nastrój. Nie odsuwaj się od niej, bo tylko pogorszysz jej nastrój natomiast okaz jej uwagę, czułość, nie szczędząc przy tym słów zapewnienia Co mężczyzna kiedy partnerka nagle wydaje się zimna lub rozgniewana, nie zakładaj automatycznie, że tak naprawdę się czuje .pa m i ę t a j: Ona może wcale nie być zła — tylko przestraszona. Zapytaj siebie, czy jest jakiś powód, dla którego może nie czuć się bezpieczna, i spróbuj okazać jej uczucie. A jeszcze lepiej zapytaj ją, co czuje, i uważnie wysłuchaj Cztery sekretne sposoby, jak sprawić, by ukochana kobieta poczuła się doceniana 1. Okazuj, że jej szczęście jest sprawą najważniejsza 2. Interesuj się jej życiem. 3. Okazuj, że jest ci potrzebna i że cenisz sobie jej rady 4. Przekonuj, że nie bierzesz jej miłości za pewnik. Co sprawia, że kobieta czyje się niedoceniana Zaabsorbowanie własna osoba Działanie w pojedynkę Ukrywanie własnych potrzeb Wyłączanie partnerki Ignorowanie jej potrzeb Nie zwracanie uwagi Brak uznania Dwadzieścia najskuteczniejszych sposobów rozbudzania kobiecego podniecenia 1. Uprawianie miłości bez pośpiechu, 2. Rozmowy w łóżku. 3. Umiejętne pocałunki — nie tylko w usta, 4. Okazywanie miłości spojrzeniem. 5. Powolne rozbieranie kobiety. 6. Umiejętne pieszczoty. 7. Dotykanie włosów kobiety. 8. Seks oralny. 9. Dawanie kobiecie do zrozumienia, że jest pożądana w łóżku i poza nim. 10. Znajomość kobiecego ciała, 11. Wiedza o tym, jak pobudzić kobietę seksualnie. 12. Nawyk przygotowywania się do seksu. 13. Sprawianie, że kobieta czuje się piękna. 14. Masaż. 15. Pieszczoty i trzymanie kobiety za rękę podczas seksu. 16. Przytulanie kobiety. 17. Traktowanie partnerki tak jak na początku znajo- mości. 18. Sprawianie, by kobieta czuła, że jest tą jedną jedyną. 19. Wiara, że miłość partnerki jest najważniejsza i wszyst- kiemu nadaje wartość. 20. Miłość. Dwadzieścia najskuteczniejszych sposobów na stłumienie kobiecego podniecenia 1. Nieznajomość kobiecego ciała. 2. Niewłaściwe pieszczoty piersi. 3. Niewłaściwe traktowanie sutków. 4. Niechlujne uprawianie seksu. 5. Nieumiejętne pocałunki. 6. Zbyteczna brutalność. 7. Brak higieny osobistej. 8. Obsesja na punkcie wyglądu kobiety. 9. Osądzanie kobiety według jej orgazmu, 10. Natrętne domaganie się seksu oralnego. 11. Obsesja na punkcie własnej sprawności seksualnej. 12. Uprawianie seksu przy włączonym telewizorze. 13. Seks po pijanemu lub pod wpływem narkotyków. 14. Niedbałość o pełne podniecenie partnerki. 15. Wyłączenie się emocjonalne natychmiast po stosunku. 16. Fatalne nawyki. 17. Obsesja na punkcie własnego ciała. 18. Niechęć do seksu oralnego. 19. Złe traktowanie innych ludzi. 20. Brak miłości. jag by kogos zainteresował to mam na swoim chomiku http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=antubis12

Gość seko
niektórych się nieda zmienić na lepsze po prostu kochajmy ich takimi jacy są jeśli są warci naszej miłości

Błąd - nie powinno się próbować zmieniać drugiej osoby, tylko sprawić, by się pod naszym wpływem sama chciała zmienić. Zmienić to możemy się sami. Dla siebie lub tej drugiej osoby.

Gość Turka_weczka
A ja wam powiem moje drogie że sama mam taki problem. mój facet nie daje mi kwiatów nie wynosi śmieci itp. czasem czuję się co raz bardziej samotna brakiem okazywania uczuć z jego strony ale jest na to sposób sprawdzony. Jak to mówią facetowi za dużo d... nie pokazuj . Więc olej go. Zmień nawyk i postaraj się spędzać z nim jak najmniej czasu. to działa w drugą stronę. jeśli ty pokażesz mu że ci nie zależy on sam poczuję brak miłości i przyleci jak piesek. Zobaczysz :)

Gość sucha0000
Chcesz zmienic swojego faceta to zacznij od siebie!!!! Poszukaj wad w sobie a potem doszukuj sie u niego a moze on wcale nie jest taki zły jak ci sie wydaje. A zreszta jestem tego zdania ze sami sobie wybieramy partnerów i zdajemy sobie sprawe kim oni sa wiec moze warto zmienic sibie a nie kogos !!!!

Gość kilko
łatwo, szybko i skutecznie. Jak lezycie w łóżku i delikatnie zamrucz i powiedz sniło mi się ze przyniosłes mi piękny bukiet kwiatów. lub Marzy mi się lezenie na balkonie i wpatrywanie sie w gwiazdy.. itp itd ;) u mnie to dziala, jesli sam na cos nie wpadnie to mu tak podsuwam, ale zawsze cos zmienia i dodaje zeby nie bylo ze zrobil tak bo mu powiedziałam ;)

Gość openyoureyes
Nie... Bo gdyby taki jeden z drugim chcieli ruszyc dupe i sie zajac czyms to by bylo kur jakies swieto... Bo Faceci to sa z kobietami po to zeby dostac seks wsparcie i zeby nie byli sami jak mamusia odejdzie.. A to zalezy od faceta czy mu sie łaskawie chce cos zrobic w zamian czy nie.. Po paru latach zwiazku wszystkim sie odechciewa wiec trzeba rewolucji zeby znowu byli jak przedtem...

Gość Gość ;d
dla mnie jak już na początku związku są ważniejszy znajomi to nic z tego nie będzie chyba że nastąpi cud i się zmieni .Ale to tylko od Ciebie zależy czy to zrobi .Musisz do niego odpowiednio podejść .Musi czuć ze może Cie stracić przez to kiedyś .Nie słuchaj tępych wypowiedzi ze nie da sie zmienić itd jak sie kocha to się zrobi wszystko żeby druga osoba była szczęśliwa .Nie słuchaj wypowiedzi lasek co latają za kolesiami jak mucha za gównem .Takie laski nic nie wiedzą wiem co piszę ;)

Gość gość
pewnych rzeczy zmienić się nie da . Jak facet ma skłonności do zdradzania to będzie zdradzał, jak facet na naturę porządnego faceta to będzie porządny, jak facet jest gejem to będzie gejem itd. Wybrałaś faceta, który z natury nie jest romantykiem więc teraz nie oczekuj, że będzie robił coś wbrew swojej naturze.

Gość gość
a autorka siedzi przed komputerem ponad 4 lata i czeka na wasze rady :D kretyni

Gość gość
nie koniecznie autorka musi to czytać mogą to przeczytać przypadkowe osoby które wpadną tak ja np. ;) wiec kretyni kieruj w swoją stronę :)

Gość gość
czytalam gdzies tu na kafe.. wypowiedz dzjewczyny ze facet gdy byl z nia byl "zly jednak gdy poznal inna zmienil sie na lepsze.. moze facet rzeczywiscie jak sie zakocha zrobi dla partnerki wszystko moj chlolak tez duzo zmienil w swoim zyciu, zmienil sie na lepsze bo jak powiedzial chcial tego dla nas - jak widac mozna ? - mozna, trzeba chciec..

Gość gość
po prostu wylacz mu komputer,,,, ! :-D moze poduma troche :-d