Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona troszeczke

Znam go 4 lata

Polecane posty

Gość sddsdfsdssdsadsa
nie bardzo wiem jak mozna kogos zmusic do orala... no ale niech ci bedzie. zerwij z nim kontakt i po problemie

Gość idz do psychologa
mozna mozna....jak cie szarpie za włosy i przyciska głowe to niby jak to nazwiesz???? nie zmuszanie ???

Gość Zagubiona troszeczke
i jeszcze nacisk ze musze to zrobic...

Gość pdpdpsapd
To się chyba do prokuratury nadaje? Zmuszanie do czynności seksualnych.

Gość rrtererrttr
przeciez mordy otwoerac nie musi, silą ciezko komus otworzyc gebe... no ale skoro ona uwaza ze ją zmusil to.... niech jej tak bedzie hehe

Gość rrtererrttr
nie bardzo wiem jakie zmuszanie, przeciez sama pisze ze spotykala sie z nim na sex :o to moze wtedy tez ją zmuszal, zeby sie spotykala z nich? co za glupota

dziewczyno ty sie zastanow czego tak naprawde chcesz.bo z twoich wypowiedzi wynika ze niby nie chcesz ale nadal chcesz.wyszlas obrazona to po jaka cholere piszesz do niego i przepraszasz.

Gość jesli robiła to
bo np bała sie jego reakcji na odmowe to tez jest to zmuszanie

Gość jesli robiła to
wy chyba nie wiecie co to znaczy byc manipulowanym ??? wtedy nie mysli sie racjonalnie i sie przeprasza za to ze sie zyje

Gość dla facetów
to nawet jak prawo zabrania to wy i tak powiecie no ze przeciez sie nie da zmusic kogos

Gość dla facetów
napisała ze sie z nim spotyka od jakiegos czasu a nie ze to jej chłopak...czytac nie umiecie ??????moze chce sobie z tym nowym ułozyc zycie ale jeszcze nie sa para????

Gość otwórz szeroko oczy
życie jest piękne. Może minie trochę czasu aż zaczniesz normalnie funkcjonować ale warto. Miałam podobnie-wyjechałam i kontakt się urwał. Może być ciężko ale walcz o swoją godność-o odzyskanie godności. Jesteś młoda dasz radę. Pogody ducha życzę i przede wszystkim zerwij kontakt i jak radzą inni idź do psychologa jesli nie masz z kim pogadać. Ten cham zmanipulował tobą - nie daj się.

wspolczuje dziewczynie.ale jesli ona sama sobie nie pomoze i nie pojdzie do psychologa to nasze gadanie i tak jej nie pomoze

Gość otwórz szeroko oczy
Chyba że jest silną kobietą i sama zrozumie błąd nie tylko swój ale i tego chama.

Gość otwórz szeroko oczy
To nienormalne. Nie uciekaj w inny związek tylko po to aby z tamtym skończyć. Zyj dla siebie a miłość przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie-nic na siłę.

Gość dla facetów
skad mogła wiedziec jaki on jest z charakteru ??? nie zawsze układy dla sexu koncza sie brutalnoscią i zeszmaceniem jednej strony

ale my tez nie wiemy jak jest miedzy nimi naprawde.sama napisala ze jak powiedziala nie to on to uszanowal

Gość dla facetów
wspaniałomyslnie dał jej wybór ze albo ja przeleci albo zrobi mu loda bo i tak musi jakos to załatwic !! no sory co to ma byc ???

przez 4 lata taki mieli wlasnie uklad.on przyjezdzal do niej tylko na sex.sama mu powiedziala ze lubi ostrzejsze zabawy.to moze niech ona sie wkoncu wypowie na ten temat o co jej naprawde chodzi.

Gość dla facetów
SZKODA ZE NIE DAŁ JEJ WYBORU ZE MOZE NIC NIE CHCIEC

Gość dla facetów
MIELI UKŁAD NA SEX ALE SA GRANICE OSTREJ ZABAWY A JEJ JUZ NIE PASOWAŁA TAKA BRUTALNOSC ZA TO JEMU TAK I SIE Z NIA NIE LICZYŁ

na chama nie ma rady.ale jezeli ona pisze ze ja wyzwal i wychodzi obrazona to po jaka cholere do niego za chwile pisze i jeszcze przeprasza.ja z tego rozumie ze to ona za nim lata

Gość dla facetów
NO NIE ROZUMIESZ.....TAK DZIAŁA MANIPULACJA SORKI ZA CAPSLOKA ALE COS MI SIE WYŁĄCZYC NIE CHCE :)

Gość gfdfdffgfgfg
przeciez to jest smieszne co piszecie. czy kobieta ktora godzi sie na uklad na sex sie nie szmaci? przeciez to juz ejst jakies szmacenie sie , wiec sama robilas z siebie szmate i dziwke a teraz piszesz, ze on cie zmuszal. i z tym sexm oralnym tez. do tej pory mu pewnie orala bez problemu robilas jak jakas kurwa a teraz nagle co, zmuszal cie? moze na policje z tym? tylko jak oni sie dowiedzą, ze sama sobie na to pozwalalas i dawalas mu dvpy dobrowolnie to az wstyd, ja bym sie wstdyzila na twoim miejscu :o sama dawala dupy a teraz ma zal do swiata, zenada

Gość gfdfdffgfgfg
cham i dziwka, mysle ze są siebie warci 🖐️ tak na niego naskakujesz a sama moze jestes lepsza? czy kobieta ktora godzi sie na taki uklad jest normalna? zwykle dziwka i tyle

Gość dla facetów
wiec zakładacie ze ZAWSZE jak jest taki układ to facet moze sobie pozwalac na przemoc i wyzwiska ???? no zal mi was