Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do facetów

Pytanie do facetów

Polecane posty

Gość Pytanie do facetów

Panowie, jeśli laska podoba wam sie lub zakochaliście się w niej i sptykając się z wami wyglada świetnie... ale bez makijazu już dużo gorzej (powiedzmy, ze róznica jest bardzo duza) to nadal kochacie, spotykacie sie? czy zaczynacie wycofywac sie bo nagle zdaliscie sobie sprawe, ze nie jest np taka uracza. Pytanie kieruję przede wszystkim do Panów ale również w temacie mile widzane wypowiedzi Pań. Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Gość Stasiek co lubi anaI....
jak moj chłop sciągnie maske to wygląda całkiem nieźle :)

Gość ety yea
coz, ja mam cholernie wielkie problemy ze skora twarzy (blizny, strupy, tradzik, przesuszenie itp) i jakos bez makijazu facet tez mnie kocha :)

Gość Pytanie do facetów
ety yea yutaj nie chodzi o blizny czy trądzik tylko po prostu dziewczyna ma inne usta np nie są takie pełne lub mniejsze oczy niż w makijażu, po prostu jest spora różnica. Zdarza się, ze nawet bardzo ładne modelki bez makijażu są szare, niejakie

Gość ety yea
no ale jak sie kogos kocha to sie nie kocha za wyglad nie? :P poza tym oj taki problem bo mniejsze usta czy iczy to nieproblem kobito :P

Gość Pytanie do facetów
ety yea ale zmienia sie cala twarz jesli np usta czy oczy sa mniejsze a trądzik to tradzik:P on nie zmienia twarzy, to raczej defekt skóry

Gość qwedsa
doskonale cie rozumiem autoeko tego topiku. mialam taka sytuacje gdzie chlopak jak bylam umalowana to na rekach mnie noisil..a bez makijazu niestety..nawet jak gdzies wychodzilismy to kazal mi sie malowac bo niby TAK LADNIE MI Z MAKIJAZEM..

Gość ety yea
no tak tylko wiesz, umalujesz sie i jest ok a blizn i tradziku nie schowasz a blizn mozes znigdy nie zlikwidowac

Gość Pytanie do facetów
żaden Pan się nie wypowie?

Gość Pytanie do facetów
qwedsa czyli jakby zmienił stosunek do ciebie?

Gość ety yea
poza tym sa makijaze permanentne itd umalwac usta to nie problem tez

Gość Pytanie do facetów
Jest taki typ urody u dziewczyn, ze w makijazu wyglądają ślicznie a bez jakoś nijako:O a co do trądzku to nie wiem kto ma większy problem;)

Gość qwedsa
czy zmienil?? kiedy do mnie powiedzial ze bez makijazu nie fajnie wygladam..ani mnie nie pocalowal ani nie przytuli..dopiero jak sie umalowalam..to sama sobie odpowiedz ;]

Gość ety yea
no ja mysle ze jednak ci z tradzikiem maja wiekszy problem w szczegolnosci kiedy ma sie juz nieco ponad 20 lat a tu coraz gorzej :o

Gość Pytanie do facetów
nie każdy odważy się na makijaz pernamentny. Wdziałam kiedys dziewczynę, która w makijazu wyglądała ślicznie a bez i do tego zmęczona delikatnie mówiąc- tragicznie:O naprawdę zmiana była ogromna

Gość ety yea
qwedsa bo mialas faceta jakiegos cipe,albo malolata. normlany facet tak sie nei zachowuje.

Gość Czarne Diabełe
Makijaż wiele może zmienić ,ale makijaż wykonany dobrze to rzadkość a nie robi on z kopciuszka księżniczki . Pewne rzeczy można zatuszować a pewne nie :)

Gość ety yea
a poza tym to chyba od razu wiadomo ze facet to pustak skoro ocenia po urodzie

Gość qwedsa
moze i tak..ale mimo wszystko ja go kochalam.....

Gość Pytanie do facetów
Fajnie byłoby aby w koncu w temacie wypowiedział się jakiś facet, czy wam to przeszkadza???

Gość
malować się 24h na dobę będzie good :D

Gość Gruthar
Ja - przykładowo - sam nawet nie wiem, czy moja dziewczyna bardziej podoba mi się w makijażu czy bez, bo zawsze dla mnie jest najpiękniejszą kobietą. Dla mnie nie ma dnia ani okazji, żeby nawet pomyśleć, że moje Kochanie źle wygląda.

Gość Pytanie do facetów
np zakochujecie sie w facecie i niby ze wzajemnościa a potem on stwierdza, ze jednk juz mu sie tak nie podobacie, to jest krzywdzące:O

Gość Czarne Diabełe
Chciałbym zauważyć że faceta nie tak łatwo oszukać . Uroda kobiety jest bardzo ważna , ale gusta są wszak różne więcej zależy od doboru fryzury jak od pudrowania się :)

Gość ety yea
bo taki facet to palant. tzreba wiedziec w kim sie czlowiek zakochuje

no dobra ...to moze ja :O......jesli sie kogos pokocha to jest sie z nim nie dla jeo zalet, wygladu....tylko pomimo wad i brakow w urodzie ktora jest pojeciem wzglednym ;)......to co sliczne dla jasia dla stasia bedzie okropne

Gość Pytanie do facetów
Złoty nie wyobrażam sobie chodzić cały dzien w tapecie:D

Gość leon23
Moją żonę kocham za to że jest .Szcczerze! jest ładna i apetyczna bez makijażu też.