Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ależ się wkurzyłam

Ależ się wkurzyłam!!! /

Polecane posty

Gość Ależ się wkurzyłam
Nie, jedyni ludzie jakich tu znam, to jego koledzy, z którymi poszedł na to piwo... Teraz spróbuję się wygramolić do łazienki, bo już nie wyrabiam...

Gość
Napisz tylko między jednym siknięciem, a drugimjeszcze parę postów. :P

jak masz upasc to lepiej nie wstawaj z lozka a to nie fajnie ze nie masz nikogo bliskiego przy sobie a jedyna osobana ktora mozesz liczyc jest daleko idz spac i daj jutro znac co i jak

Gość Ależ się wkurzyłam
pozdro Behemoth...

Gość Ależ się wkurzyłam
Zaraz się spakuję i idę na dworzec.Po 5tej mam pociąg.Wracam do rodziców.Ale się zdziwi jak mnie nie będzie.Na kolanach będzie mnie przepraszał i błagał,żebym wróciła

Skoro masz siłę iść na przystanek z walizkami to chyba bardzo chora nie jesteś chyba że poprzedni wpis to podszyw. A z tym przepraszaniem i błaganiem to uwaga bo może być różnie. :)

Gość jeden niezdecydowany facet
a jeżeli nie będize błagał? możesz się przeliczyc...

Gość Gruthar
Jesteś tyle lat z facetem i po jednej głupiej kłótni (przez Ciebie jak i zarówno przez niego) idziesz na dworzec? Z jednej strony dobre, z drugiej złe posunięcie. Przemyślałbym to na Twoim miejscu. Oboje jesteście tu winni, więc obrażanie się nie jest rozwiązaniem.

Gość Ale się wkurzyłam
O nie macie rację nie dam sobą pomiatć.Póżniej oko podbite.../

jak sie zle czujesz to nie wychodz nigdzie jeszcze ci sie cos stanie. jak uwazasz ze to najlepsze wyjscie to tak zrob ale jak sie lepiej bedziesz czula

Gość Gruthar
To sorry. :)

Gość Gruthar
Napisz mu jeszcze jakieś sms-y. Ja bym w końcu wymiękł po kłótni z moją dziewczyną i jakby pisała, to zaraz bym coś zrobił... spróbuj, nic do stracenia.

Za dużo emocji mam w sobie, nie zasnę, mimo że bardzo bym chciała. Nie wiem, ile mi jeszcze każe tak czekać na siebie. Co będę miała zrobić, jak na noc pójdzie do kolegi? Poraz pierwszy jestem w takiej sytuacji :/

Gość czarny kotekPP
wiem ze jest Ci ciezko.. napewno nie zasniesz, poczytaj ksiazke, poogladaj tv, moze w koncu sie uda...

Gość Gruthar
Spokojnie. Wszystko będzie dobrze. Alkohol i znajomi mogą namieszać w głowie podczas sprzeczek. Napisze albo wróci i sobie wszystko wyjaśnicie... najlepiej włącz jakiś film, to pomoże Ci usnąć i nie myśleć o tym przez moment. A teraz ja idę spać. Szybkiego powrotu do zdrowia!

Tak jak muszka pisze:) mysl o sobie:) staraj sie usnac i nie zadreczj myslami:) i bez tego zle sie czujesz mysle jednak,ze wroci na noc:P tzn.w nocy

Gość czarny kotekPP
najlepiej nie mysl kiedy wroci i nie mysl, że w nocy bo pewnie wróci rano, bo tak narobisz sobie nadziei i znów bedziesz sie zadreczac...

Najgorsze jest to, że kiedy się czeka to czas biegnie niesamowicie powoli. Obejrzę 1000 złych uczynków i się kładę. 🖐️

Życzę dobrej nocy wszystkim idącym spać. Choć i tak będzie lepsza niż moja. Na gg pojawił się kumpel z którym pił dziś, pełna nadziei napisałam co z Karolem, a tu się okazuje, że to jego siostra niechcący uruchomiła to gg :/

Bo oni dalej piwkuja:P Teraz to mu obokjetne bo awantura bedzie jedna:( Zobaczysz jutro jakiego bedzie mial moralnika:(

Słuchajcie tego, dzwonię znów - odebrał "nooo?" - mówię czy oddzwoni (nie mam nic na koncie już) a on "nooo" :/ to się rozłączyłam, czekam a on nie oddzwania. To dzwonię raz jeszcze - nie odbiera....

jak na śmiertelnie chora to nieźłe się trzymasz! od 3 godzin dziób w kompie :) ktoś tu chyba z lekka symuluje :P nie wiem co za chorobę przechodzisz, ale przy \"prawdziwej\" gorączce 39,5 to raczej tyle czasu przy laptopie bym nie wytrzymał!