Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ależ się wkurzyłam

Ależ się wkurzyłam!!! /

Polecane posty

Gość ghijkl
i co kiedy wrocil? wytlumaczyl sie chociaz jakos sensownie? ;/

Wrócił jakoś koło 02:30. Nie bardzo chciał rozmawiać, siedział wcześniej godzinę w parku i myślał. To, że powiedziałam, że jak nie wróci to się pakuję odebrał, jako że z nim kończę :( A on jest taki, że jak takie coś usłyszy, to nie ma odwrotu :( Potem w nocy aż mi się popłakał i powiedział, że zasługuję na kogoś lepszego niż on :( Koniec końców, to ja czuję się winna...

Gość nie zła ściema
pobalował pół nocy a potem zrobił z siebie biedaka wrażliwego. Nie wiedziałaś że on pił z żalu?! błahahahaha

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ksiezniczka pierdololona!jak ja mialam 39 stopni to nie w glowie byl mi komp!;eza;a,m pol zywa!a ta glupia symulantka doprowadzila do tego ze chlop mial poczucie winy!jak bys byla taka chora to bys nie miala sily pisac na kafe!na prqwde piescisz sie ze soba!

Gość schudniesz przynajmniej od tej
grypy żołądkowej fakt faktem, że jak ma sie 39st to człowiek nie ma na nic siły a tym bardziej na kompa! a facet widocznie miał już dość i poszedł chlać, a że teraz zrzuci winę na Ciebie ..cóż oni zawsze takk robią.hehe

Ty histeryzujesz, a on jz niego to tez jakas dziwna pierdola, ale ogolnie to jestescie siebie warci.

Gość Dyda Ohyda
wniosek z tego taki,ze oboje macie nasrane w glowach- Ty z gorączką i rzyganiem,ale mimo tego cała dobę przy kompie, królewna, której nie wolno sie sprzeciwić i która nie moze złapac bez faceta nawet jednego oddechu i on porypany wrazliwiec- myśliciel, bez umiejetnosci korzystania z zegarka. Lepiej sie nie rozmnazajcie.

Gość
Popłakał się... 2 facetów na 3 to cipy. O tempora, o mores...