Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on on

Moja dziewczyna ogląda się za innymi

Polecane posty

Gość on on

Dotychczas słyszałem i czytałem, że to kobiety mają ten problem, tzn. ich faceci odwracają się gdy zobaczą na ulicy ładną dziewczynę. A w moim związku to ja mam ten problem. Moja dziewczyna bardzo często gdy jesteśmy gdzieś razem ogląda się za facetami i co więcej głośno komentuje co się jej w ich wyglądzie podobało. Po co ona to robi? Na początku zlewałem to, ale teraz to już się robi irytujące. Gdy jej mówię, że mi się to nie podoba, to odpowiada, żebym nie był taki zazdrosny. Oczywiście dodaje że tylko mnie kocha, no i wiem że raczej mnie nie zdradza ;) Ale jak zmienić w niej ten "nawyk"?

Gość lalineczka
nie zwracaj na to uwagi, nie słuchaj jej komentarzy, przerywaj jej wtedy, patrz znudzony na zegarek a jak to nie pomoże to zacznij oglądać się za laskami i komentowac ich wygląd, zobaczymy czy się jej to spodoba:P

Gość Gruthar
Spróbuj nie reagować na to, co mówi o innych facetach i nie słuchaj jej wtedy. Ja tak robiłem, w końcu przestała... teraz tylko od czasu do czasu mi mówi. Zacznij też sam komentować inne dziewczyny, może też pomoże. ;)

Gość on on
Dzięki za rady. Właśnie myślałem o tym, że sam w końcu zacznę komentować przy niej jakieś ładne dziewczyny. Z drugiej strony uważam to za bardzo dziecinne. No ale chyba będę musiał :)

Może masz np. brzuszek, nieciekawą fryzurę i on ich podziwia, wymienia ich zalety, żebyś coś w sobie zmienił.

Gość KatarinaK320
Albo chce żebyś zaczął okazywać jaki to jesteś o nią zazdrosny;] Może powiedz jej pół żartem pół serio "oj tak, bardzo jestem zazdrosny" ;]

Gość
SAm się pooglądaj, umów z kumpelami na piwo, poflirtuj... Raz, że to miłe, a dwa widać, że twoja kobita woli luźniejszą formę związku. Niechże więc zasmakuje związku obustronnie luźniejszego, a nie jak dotej pory jedno- .