Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aliczka

jest mi tak smutno, zal az mnie rozsadza od srodka

Polecane posty

jest mi tak smutno:( :O musze sie wyzalic a nie mam komu:( juz mam dosyc samotnosci, juz tak dluzej nie moge:( mam pecha do mezczyzn. chyba juz zawsze bede sama. ale co to za zycie w pojedynke, kiedy nie ma sie z kim dzielic radoscia i smutkiem:O jak to jest ze niektorzy zmieniaja partnerow jak rekawiczki a inni sa caly czas sami...

Gość monitoruje rzeczywistosc
:(

Gość wies mam ponad 30
i mialem tak samo....nie wiem.siedzialo to we mnie.nawet dzis specjalnie smialy nie jestem do kobiet chociaz wiem ze w moim wieku to juz niczego niw ryzykuje....

Gość a ja mam 33 lata i
A ja mam 33 lata i jestem sama tez. Ale sie nie martwie wcale. Czasem troche mi smutno ze nie mam dzieci, ktore bardzo kocham ale przeciez nic na sile. Ufam Bogu, ze wszystko sie ulozy niekoniecznie wedlug mojego lanu moze ale tak, ze bedzie dla mnie i tak najlepiej. No, glowa do gory kobieto :) Trawa zawsze wydaje sie byc bardziej zielona za naszym plotem.....

Gość zamężna
ja tez byłam sama do 30 bo kochałam mamusie , wqrwiłam się i teraz kocham swojego męża PRZEZEMNIE WYBRANEGO a nie przez mamusię

nie martw się :) i pamiętaj - MIŁOŚCI SIĘ NIE SZUKA, MIŁOŚĆ SIĘ ZNAJDUJE. Gdy przyjdzie twój czas i pora - w końcu spotkasz "tego jedynego". Jeszcze zatęsknisz za tą samotnością i wolnością ;) Ciesz się póki mozesz - masz całe życie przed sobą, a miłośc przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie.

dziekuje wszystkim za wsparcie. staram sie byc pogodna, ale czasami (np wczoraj) dopadaja mnie doly i mam juz wszystkiego dosyc. chcialabym, zeby mnie w koncu ktos pokochal. chcialabym kochac...

pogoda gites idź do parku i postaw nogę przystojnemu facetowi, jak się przewróci i nie wyzwie ciebie, to znaczy, że znalazłaś to co szukałaś