Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowana ale moze..

staramy sie o dziecko myslicie ze jezeli..

Polecane posty

Gość Marz-enna
witajcie kochane, ja tez od roku staram sie o dziecko. dalismy sobie czas do końca tego roku, potem zaczynamy starac sie jeszcze bardziej, to znaczy zamierzamy iść na badania do kliniki. wybralismy Abovo w Lublinie. Poleciła mi ja moja pani ginekolog i oczywiście dam Wam znac jak pierwsze badania :) trzymam kciuki za Was wszystkie!

Gość gość
a g***o to kogo obchodzi.. do lekarza!

Gość gość
czy myjecie sie po stosunku pełnym? jeśli się staracie o dziecko?

Gość Paola999
Witajcie !!! Chciałabym się przyłączyć. Mam na imię Paulina. Ja dowiem się na początku maja czy nam się udało. Celowaliśmy w owu za pomocą testow owulacyjnych. To pierwszy cykl starań a ja mam jakieś inne odczucia... 1. Ból jajnikow na zmianę raz lewy raz prawy tak przez 3 dni od owulacji, która wystapiła między 11 a 12 dc 2. Od owu lekki ból piersi po bokach do teraz, w sumie nie ustaje 3.Do spodziewanej @ jeszcze 9 dni a już czuję znów klucie jajników. Może tak a może nie??? Dam znać :-)

Gość kika114
Hej Paoola udalo sie? Ja mam dokladnie to samo. Za 10 dni ma przyjsc @ i sie okaze

Gość motylkowa123
Ja z partnerem tak naprawde staramy sie o dziecko dopiero pierwszy cykl ale mimo to troszke sie nie pokoje poniewaz uprawialismy wczesniej przez rok czasu kilkukrotny seks przerywany i zadnej wpadki nie bylo chodz mogla byc bo jak wiadomo to zadne zabezpieczenie tym bardziej kilkukrotny seks. Zobaczymy jak to bedzie termin okresu mam za 8 dni.

Gość gość
Ja z mężem starmy się już od kilku lat... jak na razie bezskutecznie;/ Zaczełam czytac trochę o adopcji, o in vitro (teraz trafiłam własnie na super ksiązkę in vitro wazne rozmowy na trudny temat) i powoli się oswajam z myślą, że jedna z tych opcji pozwoli nam mięc dziecko...