Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahsdassga

Pomóż mi...

Polecane posty

Gość ahsdassga

Od roku staram się od Niego uwolnic. Czas mija, a On nadal siedzi w mojej głowie. Nie chcę z nim rozmawiac, nie chcę spędzic z Nim reszty życia ... Poprostu pragnę jego przeszywającego wzroku, drżących ust,które całują moje nagie ciało, dłoni, które bezszelestnym dotykiem doprowadzają mnie do szaleństwa ... Ale czy warto dla tego próżnego uczucia poświęcic miłośc, która trwa kilka lat? Dojrzałą miłośc, opartą na przyjaźni i przywiązaniu?

Gość powiedz sprawcy
twojej milosci i przyjazni zeby Cie doprowadzil do takiego szlaenstwa jak tamten i tyle.

Gość barbarossssa
musisz sobie odpowiedziec na pytanie ktoro z tych uczuc jest tym prawdziwym. na ile kierujesz sie rozsadkiem a na ile sercem i intuicja. to eizka decyzja. milosc ktora wymaga poswiecen nigdy nie jest latwa.

Gość ahsdassga
Czy to możliwe, aby pożądanie doprowadzało mnie do szaleństwa? Nie uprawiałam z nim seksu, poł roku temu całkowicie zerwałam z Nim kontakt, dla dobra mojego związku. Ale dlaczego o Nim myślę? Przecież ja nawet nie lubię z Nim rozmawiac... Może go poprostu nazbyt Go idealizuje?

Gość powiedz sprawcy
czujes ze on ci moze dac czeg cie brakuje, szalenstwa dzikiego seksu :P namietnosci instynkt jest mocny, ale po to czlowiek jest rozumny aby dawal sobie rade

Gość mael2009
Przeszłam to samo. Tylko z Nim mi było dobrze, tylko Jego ręce mni e sprawiały, że byłam gorąca, tylko sex z Nim się liczył. To wszystko czas przeszły. Uporałam się z tym. Ty też dasz radę. Nie warto niczego poświcać. Sex to wyuczone doznania. A stały związek jest więcej wart niż orgazm!

Gość barbarossssa
Rue?

Gość ahsdassga
Tylko dlaczego po takim długim czasie nadal o Nim myślę? Ostatnio coraz częściej go przypadkiem spotykam. Czasami Go nienawidze...

Gość mael2009
Oj! Będziesz nyśleć jeszcze długo. Mam teraz wspaniałego mężczyznę a mimo to o tamtym często myślę. Porównuję. I wypada gorzej. Kiedyś myslałam tak jak Ty. Byłam z Nim 7 lat. A teraz?... Minął czas kiedy na Jego widok miałam kolana "z waty".. Ty też się wyleczysz.Tylko daj czasowi czas...