Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana1004

PRZECZULENIE ALKOHOLOWE

Polecane posty

Gość rozczarowana1004

Mój ojciec jest alkoholikiem. Może właśnie dlatego jestem na tym punkcie przeczulona. Mój mąż lubi alkohol. Nie pije codziennie, raczej raz na jakiś czas, tyle że jak mu "zasmakuje" to musi sobie dolać, nie umie odmawiać... Różnie się to kończy... Czasami awantury, kiedyś bił się z bratem (razem pili), czasami idzie spać. Ciężko mi z tym bo nie takiego mężczyznę brałam za męża... nigdy nie ukrywałam przed nim mojego stosunku do alkoholu i pijanych ludzi, (BRZYDZĄ MNIE, i nie ważne czy to mąż, szwagier czy ktoś zupełnie obcy- rozdeptać jak robala)... Co mi z tego że mnie przeprasza, że żałuje, obiecuje... Przestałam wierzyć. Najgorsze jest to że oddalam się od niego, nie mam ochoty na seks (czasami się zmuszam bo akurat jakiś czas było dobrze...), kiedy zamykam oczy widzę jego pijaną twarz... brzydzą mnie jego pocałunki, dotyk... Przecież to mój mąż... Kiedyś go bardzo kochałam... A teraz? Czy da się jeszcze odbudować to co nas kiedyś łączyło? Wczoraj przyszedł pijany... nie wytrzymałam, uderzyłam go w twarz... CZY TO ZE MNĄ JEST COŚ NIE TAK? GDZIE SZUKAĆ POMOCY?

Gość marsja...
idz do opieki społecznej w twojej okolicy tam sa ludzie od problemów alkocholowych ja tak zrobiłam mój maz pil kilka lat a teraz normalnie 0 alkocholu az nie moge uwierzyc od 2lat nie pije