Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnuczka babci

rocznica ślubu dziadków

Polecane posty

Gość wnuczka babci

Dziadkowie mojego męża obchodzą 50 rocznicę ślubu. Z tej okazji ich dzieci składają się po 200 zł na prezent dla nich. Wnuki nie składają się, bo nie są zameżni. Jednka my, i siostra męża jestesmy zonaci i ona chce, abyśmy zlozyli sie też po 200 zł na prezent dla dziadków. Jednka uważam, ze to zdecydowanie za duzo. Mam dwoje dzieci, zyjemy tylko z pensji meża, jest nam ciezko. Nie stac nas na taką kwote. Jak myślicie? CO zrobić?

Gość wnuczka babci

Gość wnuczka babci
podnosze, moze ktoś mi doradzi???

Gość
nie skladaj sie i tyle, kup jakies kwiaty albo czekoladki i bedzie ok

Gość aurora_1988
moi rodzice złożyli się z bratem mojej mamy na prezent dla dziadków..kupili taki lepszy aparat do mierzenia ciśnienia przypuszczam że kosztować jakieś 150 zł więcej chyba nie i bukiet kwiatów..zaproponuj coś tańszego....

Gość wnuczka babci
Myśle, zę jak odmówie, siostra meza sie obrazi ( taki charakter :O ) Ale nie moge dac 200 zł, dla nas to duża kwota. Siostra męża jest zamożna, nie m adzieci.

Gość aurora_1988
tak jest w rodzinie jeden decyduje za wszystkich a jak odmówisz to się obrażą i zawsze będzie że to twoja wina..skąd ja to znam:P..zaproponuj może że każdy kupuje osobny prezent...ile możesz przeznaczyć na prezent??

Gość wnuczka babci
Najwyżej 100 zł.

Gość aurora_1988
to albo zaproponuj to siostrze męża że tyle możesz dać albo kup prezent sama..wiem że to trudna sytuacja bo nie chciałabyś się kłócić ze szwagierką, która jak napisałaś nie ma dzieci i może sobie pozwolić na droższe prezenty...według mnie najlepiej będzie jak sama kupisz prezent