Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polhumin

zwrot z prezentów

Polecane posty

Gość polhumin

Zastanawiam się ile kasy zwraca sie po weselu Mam 100 gości moj wydatek na samo jedzenie to 15000 + wódka wiadomo to zalezy jak zamozna jest rodzina i itp. ale chcialam zapytac na ile wam sie zwracaly te koszty i co najczesciej dostawalisice wprezentach slubnych. Nie zamierzam robic zadnej listy. Nie chce by goscie mysleli ze spodziewam sie preznetow kupia co beda chcieli Pytam teoretycznie jak to wyglada zazwyczaj

Gość nie sypiam z komiczne
nie mozesz tego tak zostawic napisz na lisciku zalaczonym do zaproszenia ze chcesz gotowke i minimalna kwota wpłaty to n.p. 500 zl (czy ile tam Ci wychodzi) pamietaj ze jak zostawisz to na zywiol to na weselu zwraca sie tylko jedzenie...

Gość do NIE SYPIAMZ KOMICZNIE
ty sobie chyba żartujesz ? Mam napisac na liściku min. 500 zł :O:O a od kiedy to moi goście mają obowiązek mi za wesele zwracac ? Smieszna jesteś , nie stac cię na zrobienie wesela tylko liczysz że ci się zwróci to nie rób , prosta sprawa żenada krótko mówiąc

wpisywanie minimalnej kwoty i to w dodatku 500 zł?to chyba jakies nieporozumienie. wogole wszelkie wierszyki nawet odnosnie tego aby kase dawac to nie lezy w dobrym guscie. jedynie wypada napomknac o pienizkach kiedy ktos zapyta.

wydaje mi sie,ze jesli jeszcze nie mieszkacvie razem,to wiekszosc ludzi da wam prezenty typu mikrofalowka,reczniki itd...zrob liste,bo potem dostaniesz 10 zestawow recznikow

do " nie sypiam z komiczne" 10 pkt za ironiczną trafną wypowiedź, której reszta chyba niestety nie zrozumiała.... 🖐️ :classic_cool: trafione w samo sedno :D