Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubiubilhbun

dlazego od facetow wymaga sie zeby byli wysocy??

Polecane posty

Gość ja to myślę
Żyrafa ma tylko długą szyję a lew jest większy od ocelota.

Gość dexter jackson
haha a to jakas pani stwierdzila ze zna facetow ktorzy maja 175 i ponizej i oni dziewczyn nie maja:) wiesz co powiem Ci szczerze ze u mnie na uczelni jest odwrotnie jest 3 takich i maja calkiem ladne dziewczyny i dwoch kolo 185 i lasek nie moga znalesc bo zadna ich nie chce:)

Gość pianka z kremu
bo to tak naprawde chodzi o twarz;)

To nie Pani tak śtwierdziła:P Ale widze jak u mnie w liceum jest , jestes niski+jestes brzydki i dziewczyny na Ciebie nie lecą :D, tak przynajmniej u mnie jest :), kazda ma inny gust :)

będę z uporem maniaka twierdzic ze problem jest z tymi cechami wygladu na które człowiek ma wpływ, a tak to co łoże madejowe sobie fundniesz? koniec kropka

ubiubilhbun jezeli chodzi o bezpieczenstwo to liczy sie bardziej nabicie ciala, grubosc kosci, szerokosc w barach i korpusie a nie sam wzrost bo moze miec nawet 190 ale doslownie jak patyczek i wazyc 55kg ze Wy mialybyscie przy nim potezniejsza budowe Nie zgodzę się z tobą. Silne mięśnie sie przydają np. zapasnicy. Natomiast nadmiernie napakowane mięśnie robia z człowieka kalekę i łatwy cel. Znacznie groźniejszym przeciwnikiem jest szczupły, wysportowany dresiarz, niz napakowny kulturysta. Nie trzeba byc nabitym, żeby być dobrym w walce. Widzieliscie kiedyś napakowanego mistrza sztuk walki? Ju - Jitsu pozwala na pokonanie wiekszych, cięższych i silniejszych napastników nie bedac nadmiernie napakowanym. Żaden mistrz karate, także nie jest napakowany. Oyama tworca stylu Kiokushin, fakt miał grube kości i troche ciała, ale dlatego, ze akurat miał taka budowę. Potrafił powaliś potężnego byka jednym uderzeniem reki. Kiedyś w obronie zabił człowieka jednym uderzniem pięści w serce. http://www.youtube.com/watch?v=Lyo4itn-y8w&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=nrZf-zki1oo http://www.youtube.com/watch?v=3VeJEjnAFIM&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=AtqQxF4qb7c&feature=related Ani wzrost, ani napakownie mięśni nie determinują o tym, że ktoś będzie lepszy w walce i zapewni bezpieczeństwo. Ktoś może być wielki i bardzo silny, ale tchórzliwy i nie mieć serca do walki - jak Gołota.

Gość jebak lesny
KREska kropka a ty chociaz ladna jestes dupeczkabo tak duzo gadasz chyba masz chcice.................

kreskakropka nie wiem Vittoroi ale chyba wycinkowo traktujesz sprawe w mojej rodzinie faceci w większości maja powyzej 185 siostrzeniec nawet 195 ale nie stwierdzam zeby mieli więcej cech kobiecych niz ci niscy NIe wszyscy tacy są, ale przy wysokim wzroście jest to znacznie częstrze.

Vittorio Bimbetti , dalej nie wiem skąd masz takie dane? na jakiej podatwie tak twierdzisz , robił ktos takie badania? , nie lubie uogólnień

Sash To nie Pani tak śtwierdziła Ale widze jak u mnie w liceum jest , jestes niski+jestes brzydki i dziewczyny na Ciebie nie lecą Tak jak u mnie na osiedlu. Obijesz mordy paru leszczom, bedziesz nagroźniejszy w szkole i będa leciały, nawet jak nie jestes wysoki. Juz dawno sprawdzone.

kreskakropka Vittorio Bimbetti , dalej nie wiem skąd masz takie dane? na jakiej podatwie tak twierdzisz , robił ktos takie badania? , nie lubie uogólnień zajżyj do linka o transwestytach ktory podałem, albo znajdź inne ogłoszenia. Wszystko jest czarno na białym Dodatkowo juz dawno lekarze - nukowcy przeprowadzili badania z ktorych wynika, ze wysocy mężczyźni są przeważnie łagodniejsi. MI wzrost jest obojętny, bo i tak nie narzekam na brak kobiet. skoro tak napisałem, to nie wyssałem tego z palca.

Gość camember
moj facet ma 191cm i jest dla mnie za wysoki:P ale nie narzekam:classic_cool:

Vittorio - u mnie tez tak jest , ale niekoniecznie o to mi chodziło :P:classic_cool:

Gość mala pomaranczka
lubie miec przy sobie wysokiego chlopa bo mam nieskrepowany dostep do jego slodko cuchnacego kakaowego oczka ktore w wolnych chwilach lize a czasami nawet ssam