Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubiubilhbun

dlazego od facetow wymaga sie zeby byli wysocy??

Polecane posty

Gość ubiubilhbun

i mowi sie ze 173 to malo..

Gość ja to myślę
żeby łatwiej mogli wypatrzeć zwierzynę wśród drzew.

Gość ubiubilhbun
no wsystkie ciagle o tym trajkoczecie, ze 180 to minimum i te inne bzdety :classic_cool:

Gość brzydka kobieta
ja nie wymagam - wystarczy żeby miał powyżej 165cm wzrostu

nie wiem ubibubi ale nie uogólniaj , wszystkie to wszystkie ...a juz beze mnie to stwierdzenie nie jest prawdziwe , masz sobie te 170 cos tam i tyle ci powinno wystarczyc

Gość ja to mam nayebane
bo kobieta chce sie czuć przy mezczyznie pewnie i bezpiecznie... a przy jakims chudym, niskim przykurczu jest to niemozliwe... panom z metra ciętym serdecznie dziękujeme :classic_cool:

Gość ubiubilhbun
no ale popatrz ze tacy niektorzy 173 maja taka budowe jak dwoch 185 z barkami o dlugosci i grubosci zapalki :classic_cool:

ja to mam nayebane bo kobieta chce sie czuć przy mezczyznie pewnie i bezpiecznie... a co ma wzrost do bezpieczeństwa? Wyjasnię wam obrazowo: Zyrafa ma parę metrów wysokośći, a lew znacznie mniej. Ktore powinno się czuć bardziej zagrożone przy ich spotkaniu?

Gość mikroelement
mój ma 173 akurat :) jest mały według mnie ale nie dla wzrostu z nim jestem :D

Gość asdasdasdasdasdasd
😭

ubibubi wspólczuje ci ludzi wokól których krązysz , czy sam sie tak katujesz, wzrost to sprawa niezależna od nas , gorzej by było jakbys był "niski" w czyms na co masz wpływ

Gość ubiubilhbun
jezeli chodzi o bezpieczenstwo to liczy sie bardziej nabicie ciala, grubosc kosci, szerokosc w barach i korpusie a nie sam wzrost bo moze miec nawet 190 ale doslownie jak patyczek i wazyc 55kg ze Wy mialybyscie przy nim potezniejsza budowe

Gość ubiubilhbun
kreskakropka nie chodzi o to ze mam kompleks bo juz dawno mi to tito ale drazni tylko to ciagle gadanie w wielu okolicznosciach ze facet MUSI koniecznie byc wysoki. W koncu sie wkurzasz i pytasz: dlaczego facet musi byc wysoki?:)

Dodam, że jak wejdziecie na polskie strony z ogłoszeniami transwestytów, to nie znajdziecie ani jednego poniżej 175 cm. Wszyscy są wysocy. Nie od dziś wiadomo, że wysocy faceci są łagodniejsi i mają więcej kobiecych cech. Niscy mają wiekszy poziom agresji i meskości. Tu macie link do ogłoszen transwestytów, zobaczcie w niektórych ogłoszeniach jaki mają wzrost. Uprzedzam, ze fotki polskich transwestytów sa wyjatkowo obrzydliwe i moż się komus zebrać na wymioty :O http://www.transwestyci.za.pl/anonse_eks.htm

Gość ubiubilhbun
nie napakowani tylko potezni z natury a to duza roznica-nie napakowani i nie opasli gwoli jasnosci

To zmień ubi otoczenie, bo w moim nikt ciagle nie mówi, ze facet musi być wysoki :-) ma być inteligentny raczej

Gość hmmmm.......
Mój facet ma tylko 170cm i strasznie nad tym ubolewam, nawet butów na obcasie nie ubiorę (bo on ma kompleks i nie moge byc wyzsza od niego , kobieta chce sie cyuc pryz mezczyznie malutka, delikatna, a nie da sie tak czuc przy kim kto jest jej wzrostu, przykre,

Bo jak sie idzie z wysokim , to kobieta ma poczucie bezpieczenstwa itp, itd, mozna by tak dlugo wymieniac :):):classic_cool: Ja sobie nie wyobrazam faceta ktory ma ponizej 175:O, choć znam takich :O I dziewczyn nie mają :) A co do mnie też wole wysokich lub wyzszych odemnie , boo nie wiem sam tego wytlumaczyc nie umiem :) Powyzej 183 to już jest coś:)

nie wiem Vittoroi ale chyba wycinkowo traktujesz sprawe w mojej rodzinie faceci w większości maja powyzej 185 siostrzeniec nawet 195 ale nie stwierdzam zeby mieli więcej cech kobiecych niz ci niscy

Gość ubibubi
a moze Ty jestes za wysoka:) powyzej pewnego wzrostu kobiety staja sie malo kobiece i to nie tylko dla niskich. popytajcie facetow