Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem...

faceci jak to jest...

Polecane posty

Gość sama nie wiem...

znam sie z pewnym chlopakiem 1,5 roku..kreclismy ze soba i w grudniu stracilam z nim dziewictwo.. dalej sie spotykamy ale czysto przyjacielsko.. i nie rozumiem jego zachowania wiem ze mu sie podobam ale powtarza mi w kolko ze mnie bardzo bardzo lubi:/ jak rozmawiamy na gg to jest chlodny obojetny i czasami mnie nawet zwyzywa i pisze nie miło.(czasami jest mily). a jak sie spotykamy to caluje moje dlonie, glaszcze po wlosach, nosi na rękach, jest bardzo kochany i mily, co chwile caluje mnie w policzek traktuje mnie jak swoja dziewczyne robi wszystko zebym sie usmiechala :) no i teraz pytanie ktoro to jego prawdziwe oblicze to jak gadamy na gg i przewaznie jest obojetny i chlodny czy to jak sie spotykamy?

Gość choruje na schizofrenię i dupa

Gość sama nie wiem...
skonczcie z tymi pisankami tylko mi pomozcie to zrozumiec..:(

Gość sama nie wiem...
no cos mi tam czasem napisze ze jestem psychiczna glupia albo cos.. a ostatnio napisal mi na gg ze zaluje ze mnie poznal i ze zaluje ze mnie "bzyknal":/ a pozniej przepraszal ze nie pisac tego powaznie tylko ze niby chcial mnie zezloscic bo ze mna "nie mozna po dobroci" po nie chcialam sie z nim spotkac..no ale spotkalismy sie i bylo super wiec kurwa nie wiem :(

Gość julkaaaaaaa1234
ale on jest taki tylko na GG???pytalam sie o to jego jak sie widzieliscie ze soba?? moze to nie on pisze tlyko ktos z Ciebie jaja robi...

Gość sama nie wiem...
no tylko na gg, nie- jaj sobie nikt nie robi tylko on jest taki dziwny, bo mu od dluzszego czasu odmawialam spotkania, to powiedzial ze on innego sposobu na to zeby sie ze mna zobaczyc nie zna i dlatego chcial mnie wkurzyc, no to sie go zapytalam czy jak sie zobaczymy czy powie mi prosto w twarz ze zaluje ze mnie poznal i tym podobne a nie ze na gg zawsze cwanaikuje, no ale nie wracalismy do tego tylko zla bylam i powiedzialam mu ze mi smutno bylo jak sie juz zobaczylismy;/ no a on taki kochany byl:( o chuj mu chodzi :(

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
ja myślę że facet zwyczajnie ma Cię gdzieś daje tego przykład na gg ...a jak się spotkacie jest miły z jednego powodu liczy na sex i pewnie go dostaje cwaniak i tyle JA BYM GO KOPNĘŁA W D....Ę

Gość sama nie wiem...
na dodatek wtedy zablokowal mnie na gg, jak sie spotkalismy to mu powiedzialam ze takie blokowanie jest dziecinne itp i zeby mnie odblokowal, a to bylo 2 dni temu..a teraz siedzi na gg juz godzine i mnie dalej nie odlokowal ja pierdole co za typ :/ a zalezy mi na nim :(:(

Gość sama nie wiem...
kill bill jestes facet czy kobieta? :)

Gość sama nie wiem...
i poszedl z gg i mnie nie odblokowal .. boże w co ja sie wplątalam :(:(

przestań używać gg i obraz ukochanego stanie się jednoznacznie pozytywny

Gość zayebista prowokacja
jesteś idiotką, facet Cię rozdziewiczył jeszcze rzuca teksty typu że żałuje, tylko po to byś ty czuła się z tym idiotycznie na randkach się do Ciebie klei a potem jedzie po Tobie a Ty jeszcze mu w tyłek właził by chciał z Tobą gaadać na gg z łaski.... skoro blokuje Cię na gg to pewnie unika Cię bo nie jest sam i nie chce by ktoś widział że do niego piszesz, myśl logicznie laska a jak jesteście sami i nikt Was nie widzi to klei się do Ciebie bo wie że na niego polecisz, naiwniara z Ciebie koleś traktuje Cię jak głupią szmatę do bzykania a Ty nadal na niego lecisz

Niedorozwinięty rozchwiany emocjonalnie manipulant:O Dziewczyno, naprawdę chce ci się marnować na takiego głupka czas?:O

Gość sama nie wiem...
to byla ironia czy na serio dajesz mi taką rade?? ale skoro mnie nie odblokowal to znaczy ze nawet o mnie nie mysli, i nie patrzyl czy mam jakis opis boze:(

Gość sama nie wiem...
zayebista prowokacja- dziekuje prosto z mostu : moze sie opamietam po tych slowach :-/

gdyby mi jakiś facet powiedział że żałuje że się ze mną przespał złapałabym MEGA doła i już wiecej nie chciała go znać wiesz to tak jakby komuś powiedzieć że nie było warto albo że czuje się po tym brudny.... już samo to stwierdzenie by mnie skutecznie do kolesia zniecheciło....a jeszcze gdyby mnie obrażał albo blokował na gg to tym bardziej nie widziałabym powodu by spotykać się z nim czy szukać z nim JAKIEGOKOLWIEK kontaktu

facet Cię nie szanuje i nie traktuje poważnie, co nie przeszkadza mu się z Tobą znowu przespać gdy ma ku temu okazję ten koleś naprawdę ma coś z głową bo nie znam kolesia któryby powiedział jakiejkolwiek lasce że żałuje że sie z nią przespał po czym robiłby to nadal..... sam sobie przeczy, co innego mówi co innego robi

Gość sama nie wiem...
pewnie czeka dupek az zrobie sobie nowy nr gg i zagadam do niego z prosba o odblokowanie bo tak juz kiedys robilam a tym razem nie ma takiej opcji nie odezwe sie do niego chociaz mielismy sie spotkac w nastepna niedziele bede go zlewac totalnie:)

serio to że KTOŚ (młodszy brat może?)zablokował Cię na gg zupełnie nic nie znaczy ani to jaki się wydaje przez gg. Liczy się tylko to co jest w bezpośrednim kontakcie, ostatecznie telefon

Gość nie sypiam z komiczne
ale dlaczego sie pytasz o to jak jest z facetami.... przeciez to nie jest facet...ot jakis szczyl napakowany testosteronem; nie martw sie, to ze fizycznie stracilas dziewictwo z jakims siusiumajtkiem nie oznacza ze nie spotkasz kiedys mezczyzny

Gość sama nie wiem...
na szybko wymyslilam ten temat, on ma 21 lat nie wiem czemu jest taki "dziwny" :(:(:(:( aha i ja od tamtej pory nie spalam z nim, chociaz pokazywal ewidentnie ze dązy do tego ale jak mu powiedzialam ze nic z tego to szanowal moje zdanie..

Gość sama nie wiem...
ale jak mi radzicie moze napisac mu smsa ale nie teraz tylko gdzies za 2 dni ale takiego obojetnego zeby widzial ze sie nie przejmuje tym za bardzo np. cos w stylu "nastepnym razem powiedz ze nie odpowiada Ci znajomosc ze mna a nie stwarzaj glupich pozorów-milego dnia:)" :(:(:(:(

Gość po co pisac
poco pisac? jak napiszesz to bedzie znaczylo, ze raczej Cie on obchodzi. daj spokoj sobie juz z nim.

jeśli chcesz go tylko opier.lić najlepiej nic nie rób. Poczekaj aż będziesz w lepszym nastroju i zadzwoń. A może on zadzwoni wcześniej. Dzizas laski uzależnione od gg i sms...

Gość sama nie wiem...
ale to nie ma byc opierd*** tylko zwykly sms dodalabym jeszcze ze jak sie moze zobaczymy przypadkiem to oddam mu kase za herbate ktora mi postawil:) bo wiem ze go to wkur... :)

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
ja bym go wywaliła z kontaktów z gg a już na pewno bym się nie poniżała i dzwoniła czy słała smsy ...dziewczyno on Cię olewa a Ty mu się zwyczajnie teraz będziesz narzucała ?....troszkę szacunku dla siebie jak sama się nie uszanujesz to nikt tego nie będzie robił

Gość fdfgdfg
Dokto Jekyyl i mr. Hyde. Chyba ktoś mu coś wrzuca do napojów.

Gość sama nie wiem...
boze nienawidze siebie, za co ja go kocham ?:(:(:( sorry ale wole tu sie wyzalic niz pisac do niego.... :(:(

nie pisz - zadzwoń. ze mną byś na gg czy sms nie pogadała, może i on tak ma.