Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiranneellaaa

jakie przebranie założyłyście dla swojego faceta?

Polecane posty

Gość wiranneellaaa

no właśnie..pielęgniarka policjanka idt a może były jakieś inny i mniej typowe :D

Gość wiranneellaaa
moj facet dla mnie przebrał się za mikołaja i całą noc spuszczał się przez komin

Móf facet chce żebym założyła mój mundurek z praktyk :P Może się skuszę :P

Gość Kocyk
Żadne,nie każdego bawi udawanie kogoś innego.

Gość Świnka Marysia
Ja założyłam fartuszek pani Jadzi z mięsnego

Gość Żonka rozpustnica
Ja ubrałam swoja suknie ślubna :) podobalo mu sie :)

Gość pielęgniarka to jest to
Przebieranki mogą być bardzo podniecające. Mnie np. podnieca strój pielęgniarki. Niby nic oryginalnego, ale czy napewno? Nie wiem jak jest u innych facetów, ale mnie wcale nie kręci strój latexowy, tylko taki zwykły fartuch roboczy jaki można spotkać w szpitalach czy przychodniach.

Gość mozesz odstawić
kiedyś dostałam od niego bieliznę...stanik zbudowany z 2 króliczków i pipke zasłaniał jeden króliczek...do tego czarne pończoszki kabaretki i było gicior:D

Gość alikiaa
gdyby moj facet chciał abym się przebrała,to oznaczyłoby to,że po prostu nie podniecam go.

ja w ramach niespodzianki przebralam sie za pania doktor,ale tak wyuzdana bardzo:) ale facte mial mine jak wrocil wieczorem z pracy hehehe,mysle ze na dlugo to zapamietal bo byl bardzo zadowolony:) Mialam niebieski fartuszek,taki krociutki,ledwo za pupe,zapiety tylko na 2 guziczki,do tego stetoskop na szyi,i zeby bylo bardziej erotycznie,zalozylam kozaczki na duzej szpilce. Fajnie bylo:)

Gość alikiaa
I po co kobiety to robicie?Czy wasi faceci tez tak o wasze seksualne samopoczucie dbaja jak wy o ich?

Gość Pielęgniarka to jest to
Mylisz się alikiaa. Możesz podniecać faceta na tysiące sposobów, a on i tak może chcieć zobaczyć Cię w innym stroju. Może ma jakieś marzenia, fetysze, albo ukryte pragnienia z młodości. Mógł ich nigdy nie zrealizować i w jego fantazjach urosły do symbolu sexu idealnego. Jeśli mu tego odmówisz pewnie się z tym pogodzi, ale jego podświadomość nadal będzie krążyła wokół tematu. I kiedyś to się może marnie skończyć. A jak powiesz tak, to albo jeszcze urośniesz w jego oczach, albo stwierdzi, że jego marzenia były zwyczajnie głupie i nie warte zachodu. Co Ci szkodzi?

A jaki problem? Gdyby kobieta mojego życia miała jakąś fantazję i chciała żebym się przebrał, to bym to zrobił. Oczywiście wszystko w sypialni. Nic typu outdoor.

Gość alikiaa
Ja mam szczescie,ze podniecam swojego faceta bez przebieranek :-)

Gość alikiaa
Skad wiem :-) dziwne pytanie:-)bo z nim o tym rozmawiam.W ogole duzo o seksie z nim rozmawiam i nie tylko rozmawiam :-)

Gość TISSOT
Dobry jest strój Informatyka ;]

Gość alikiaa
A jakby moj facet chciałby abym się za kogoś przebrała,to powiedziałabym mu aby szedł do seksuologa:-) bo ma odchyły.Rozumiem bielizna seksi która oczywiscie ze mnie ściąga,ale żebym sie przebierała za jakeis lekarki,pielegniarki etc.Toz to głupota.No,ale cóż,rózne sa odchyły :-)

Gość brzydka Maja z wspolnej
alikiaa- po prostu nie umiesz bawic sie sexem :o ja uwielbiam sie przebierac za pielegniarke, nauczycielke (seksowny pas do ponczoch, szpileczki, spodniczka...)

Czemu od razu odchyły. Zwykły fetysz. Skoro dopuszczasz bieliznę do pobudzania, to co widzisz dziwnego w innych strojach? Jak szłaś na randkę to też ubieraś się w jakiś stary kombinezon, żeby facet przypadkiem nie poleciał na sukienkę?

Gość alikiaa
:-) hihi,no,ja nie umiem bawic sie seksem :-)) bo ja nie musze w taki sposob sie bawic aby przezyc rozkosz.MNie wystarczy do podniety ciało faceta,zmany pozycji:-)nie musze fartuszkow zakąłdac aby sie podniecic:-)ale nie kazdy tak ma.OOO,juz na sama mysl moge sie podniecic:-)

Gość kolejna naiwniara
taaa i może faceci też wiecznie się zastanawiają co zrobić by lasce było dobrze.... zrozumcie kobietki, faceci waszą satysfakcję maja w dupie i oni dla was by nie bwailis ie w przebieranki i wymyślanki bo są zbyt leniwi i egoistyczni na to facet w seksie myśli tylko o własnym orgaźmie, reszta go nie interesuje

kazalabys mu isc do seksuologa? czy ty wiesz co to seksualne odchyly? :o on nawet jakby mial ochote na przebieranki to by ci nie powiedzial bo wie jakbys to skomentowala :o. dziecko, sex to zabawa. szkoda, ze nie umiesz sie nim bawic ze swoim facetem :/

Gość alikiaa
NIe uznaje bielizny do pobudzania.Po prostu lubei bielizne koronkowa ,a,z enazwałam to seksi bielizna to taqk jakos wyszło.:-) Dobrze,z emoj facet nie ma odchyłek,bo jakby miał to bym go kopneła w dupe :-) A co do ubioru randkowego to zawsze ubierałam sie tak jak chodze na co dzien.

na szczescie nie wszyscy faceci mysla tylko o sobie

dlaczego uwazasz to za odchyl?? :/ odchyl to pissing czy scat ale przebieranki?

Gość alikiaa
hihi,ktos napsiał,ze ja dziecko :-) oj,bo paden.Ja seks znałam jak jeszcze was na swiecie nie było :-)

Gość kolejna naiwniara
i nie pisz mi o ukrytych fantazjach i fetyszach i tak wszystkich nie przewidzisz z twojego rozumowania wynika że musiałabyś przetestowac z facetem wszystko by upewnić się że dostał wszystko czego chciał nie zapomnij więc o trójkącie z przyjaciółką trójkącie z kolegą pisingu seksie ze zwierzętami bondage i jeszcze kilku innych gdy przetestujecie już wszystko będziesz mogła spac spokojnie że facet nie zdradzi bo dostał ABSOLUTNIE wszystko