Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryzury slubne jakie prop

jaka fryzura do wielkiej glowy? mam problem

Polecane posty

w co mam sie uczesac? Mam dosc stosunkowo duza glowe a do tego mam tzw druga brode :( Podobaja mi sie klasyczne koki ale przy mojej brodzie odpadaja co polecacie?

dziewczyny prosze o pomoc

ale zadna fryzura raczej nie zatuszuje ci tzw drugiej brody...pomysl... predzej moze odpowiedni makijaz... co do fryzury jestem pewna ze jak pojdziesz do dobrej fryzjerki to ona ci cos zaproponuje fajnego:) glowa do gory!

jestem zalamana gruba nie jestem a mam taki owal twarzy ze az mi slabo 😠 a to mial byc wymarzony dzien !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

ej no cos ty...nie ma sie co zalamywac tylko dobrze sie rozgladnac za dobra fryzjerka.One znaja takie tricki ze napewno beda umiec doradzic.Radze ci tez pojsc na tak zwana probna fryzure to rozwieje twoje watpliwosci. nie chce ci sam osobiscie doradzac bo niewiem faktycznie jak twoja twarz wyglada-a moze przesadzasz i wacle nie jest tak zle?:) twoj slub i tak napewno bedzie piekny:) nie przejmuj sie!

Gość ja bym zrobia burzę loków
trochę nachodzących na twarz. będzie wrażenie, że to te wlosy mają taką objętość a twarz trochę będzie przyslonięta, zwlaszcza po bokach, co ja wyszczupli. a na podbrodek to ciemniejszy puder.

Gość hehehehe hehe hihi
ten osttani wpis jest swietny hehe napewno pomoze autorce ukryc za duza glowe hihih

Pogadaj z fryzjerką, ale możesz spróbować jak wyglądasz we włosach pokręconych w fale dopiero na wysokości uszu lub trochę niżej, a przy nasadzie tylko lekko uniesione:) http://img.interia.pl/kobieta/nimg/fryzury_1098015.jpg http://www.zeberka.pl/img/z/570a.jpg i chyba powinnaś zrezygnować z welonu lub nisko go upiąć z tyłu głowy. Na pewno nie powinnaś martwić się że fryzura zepsuje Ci dzień ślubu:) będzie dobrze:)