Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różana pomadka

nie chce miec mięśni a szczupłe i zgrabe nogi

Polecane posty

Gość różana pomadka
może sue jeszcze ktoś wypowie

Gość antena89
ja sie wypowiem bieganie jest bardzo ok, i wcale nie wolno, bo to nic CI nie da tylko po prostu nie sprinty. powinnas biegac w tempie ok 70% max tetna jezeli nie lubisz biegac, mozesz np cwiczyc na orbitreku. rowerek tez jest ok ale tu musisz uwazac, zadnych interwalow (czyli wolne na zmiane z szybkim) bo od tego po prostu moga CI troche urosnac miesnie. jezel bedziesz wykonywac dlugi i jednostajny wysilek to on wyszczupli Towje cialo fajnie byloby podeprzec sie jakimis cwiczeniami BEZ OBCIAZEN. kup sobie shape'a i w pierwszym lepszym numerze bedzie kilka cwiczen (wypady, przysiady itp). o ile nie dodasz obciazen (lub pozostawisz male) cwiczenia te wysmukla i uksztaltuja ladnie Twoje nogi. duze obciazenia dodadza miesni i ro rozciaganie po cwiczeniach to calkiem dobry pomysl

Gość różana pomadka
nikt więcej?

Gość shatz
hmm czytalam duzo na ten temat ...i powiem tak ...a juz troche sie na tym znam :D:D to moja rade ..raczej nie iegac miesnie moga naprawde bardzo sie rozbydowac i caly tlusz zamieni sie w miesnie wiec nic nie ubedzie. za to jazda na rowerze nie umiesnia a raczej je ladnie ksztaltuje. wiec wolala bym wybrac te forme cwiczeni ...chociaz moze wydac sie glupie ale nhajlepiej na nogi dziala skakanka... z poczatku jak zaczynalam skakac na niej w dumu troche mi bylo glupio ale juz po niecalym miesiacu widzilam roznice nóżki napewno sie wysmuklily sa naprawde ok :) ja skakalam zabką xD pol godziny diennie ...choc z poczatku jezeli by ktos probowal to moze zaczac od 15 nie bedzie miec zakwasów ..z czasem mozna dosc do pol godziny :):) goraco polecam

Jeśli ktoś nie chce mieć bardzo umięśnionych nóg, a zgrabne to dobrze jest popływać, ten sport oprócz tego, że wysmukla całą sylwetkę to również rozciąga. Poza tym dobrze jest wybrać się na jakieś zabiegi - masaże specjalne albo zabiegi. Zobacz sobie na ofertę spa&wellness w hotelu Primavera - mają tam świetnie opisane różnego rodzaju zabiegi na ulepszenie kondycji sylwetki. Dużo ciekawych informacji, które mogą być pomocne.

dla mnie nogi są chyba jedyną częścią mojego ciała, z którą sobie nie mogę poradzić, bo mnie nęka cellulit niestety i tak się zastanawiam jaki jest najlepszy sposób, żeby się go pozbyć, czytałam na stronie Vimedu, że mają specjalną dietę, która pomaga w pozbyciu się cellulitu, czy któraś z was stosowała dietę, żeby się pozbyć cellulitu??

Gość zespółempiro
jest jeszcze sposób może, nienajtańszy ale, skuteczny (90%). masaż bańką masażysta