Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

Wybraliśmy imionka dla naszej córci!!!

Polecane posty

Gość Serafia
Ale wieśniackie =_=''

Gość 2008
hanie jako drugie?...przeciez to nie jest swięte imię...

Wybraliśmy? Czyli jednak Cię przekonał :-o Obyś się nie doczekała sińców i powyrywanych włosów po ślubie :(

Gość jestes zalosna i nienawidze ci
idiotko skonczona !!! oby Ci tak przypieprzyl po tym slubiue skoro sie zdecydowałas!!! a julce hanii czy jak jej tam będzie z góry wspolczuję ze bedzie miala niekochajacych sie rodzicow, patrzyla na matke nie szanowana przez ojca i nie mysl ze kiedys ci podziekuje za to ze nieby dla jej pseudo dobra hajtnęłas sie z ojcem. wiem co mowie bo ja jestem wsciekla na matke ze nie rozwiodla sie z ojcem bo napatrzylam sie na kłotnie i wyzwiska miedzy nimi, tez jej nigdy nie uderzyl ale ja teraz sama boje sie facetow, chce zyc samotnie i nie chce miec dzieci zeby ich tak nie skrzywdzic jak mnie moi rodzice

Gość co za mendy tu siedza
!! Normalnie az czlowieka krew zalewa!!! A lilitka to juz szczyt swini!!! Imiona sliczne, ale i tak najwazniejsze, ze wam sie podobaja, a nie co mysla tu na forum :)

Gość jdjdjhdugg
wróżka chrzestna - popraw tego orta w swoim podpisie, bo naporawdę na wieśniarę wychodzisz "bombelku" :D

Gość ighuihu
OBA imiona są niezwykle pospolite, w pierwszej "10" nadań. Może chociaż kolejność zamienicie? W końcu Julia to najpopularniejsze imię.

Gość Boze ile tu frustratek
a myslalby czlowiek, ze to forum dla matek czyli istot wyrozumialych, milych i pelnych milosci...co za rozczarowanie... Imiona bardzo ladne i nie przejmuj sie tymi podlymi babskami, ktore tylko na forum potrafia wyladowywac swoje frustracje, bo w zyciu brakuje im WSZYSTKIEGO lacznie z odwaga, pewnoscia siebie i umiejetnoscia komunikacji.

co za mendy tu siedza- ano widać siedzą :P Dziewczyna ma narzeczonego -tyrana i dobrze wie o co mi chodzi :P

Gość rtghj
bardzo orginalne imiona;)

co to za róznica jakie imiona skoro matka skazuje mała na zycie w niekochajacej sie rodzinie z ojcem furiatem i od małego bedzie oglądala sceny wyzwisk ze strony tatusia i przeprosiny mamusi za to ze ja zwyzwał - zenujace jak mozna taki wzor przedstawiac małej istocie powiem jedno - chociaz to przykre i złe - ale wolalabym zebys poronila. tego tez samej sobie zyczylabym 30 lat temu :( bo o co ta biedna dziewczynka bedzie musiala przezywac w niekochajacym domu to naprawde straszne - wiem bo to przezylam i nie raz nie chcialo mi sie zyc i nie rozumialam dlaczego matka jest z kims takim

Gość rtghj
a ty masz jakaś misję naprawiania świata?guzik cię obchodzi kto i za co ją wyzywa:o

lilitka widze wie o co chodzi

rtghj - ja nie wiesz to sie nie odzywaj autorka sama wczoraj prosila o rady i sama sie wypowiadala

Gość adoniza
teraz w pierwszych klasach podstawówki i w przedszkolach 60% to Julki mam dosyć

Gość rtghj
no to trzeba było wczoraj sie wypowiadać i radzić a nie tutaj swoje żale wygłaszać.

Gość mi sie
nie podoba ani julka ani hania a juz poloczenie obu tez mi nie pasuje ale to twoja corka i ty decydusze tobie sie moga moje nie podobac a mi twoje ale co to ma za znaczenie?

Gość łóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóój
no to ładnie, za 20 lat bedzie stado młodych Julek i Wkitorii I Amelek :O:O:O:O:O:O:O gratuluje oryginalnosci i kreatywnosci

Gość jhahahahhaha
matka glupia to i dziecko z głupimi imionami hehehe ciekawe kiedy po ślubie będzie pierwszy wpie*rdol :P zyczymy Ci wpieprzu na nocy poślubnej

Gość adoniza
ja nie wiem co ludzie z tymi Julkami, pogrom, ja mam dwie chrześnice Julki na dodatek.W szkołach pewnie będą numerować albo wołać skróconą wersję nazwiska bo zawołasz Julka ! - to połowa dziewczynek na placu zabaw.Nie wiem dlaczego ludzie nie mogą wymyśleć czegoś innego.

Gość jhahahahhaha
to sie wzięło z TV kiedys była taka reklama "julka pierwszy raz na prawdziwej toalecie" pamiętacie? i od tego momentu sie zaczęło

ostatnio na slubnym sie tak zalilas itd ze ten twoj cie nie szanuje , traktuje cie jak smiecia itd a tu prosze...oj zebys nie zalowala,,,

Nie znacie mojego lubego, a sie wypowiadacie. Nie mówie, ze jest taki cały czas, to był jednerazowy wybryk. Pewnie wy idealistki macie idealnych facetów, a same świecicie przykładem. Jestem po rozmowie z moim lubym. A guzik Was obchodzi jaką tresć ta rozmowa zawiera. Julka nam się podoba, a Hania jest po mojej mamie. Nie chcialam Nazywać córeczki zadną Amleką, Oliwką, Weronisia czy Wikusia. Imie pospolite czy nie, ale wlasnie o to chodzi, za dużo jest jest dziewczynek o imieniu Jessica Albo Brajanek . Ludzie już tak wymyślają w tych imionach i próbują robic z siebie wiele orginalnych. Zupełnie nie rozumiem po co... :O

Ciekawe gdzie to tak duzo jest dziewczynek o imieniu Brajanek??:D:D:D:D

jestes zalosna i nienawidze ci taaa ty najlepiej wiesz kto kogo kocha, za co itd:) Kochamy się, w każdym zwiazku są lepsze i gorsze momenty. Poza tym widac sama jestes despotką, ktora zostala skrzywdzona 30 lat temu i teraz z zazdrosci, ze komus sie powodzi próbujesz to rujnować tanim sposobem. Nie dziwic sie , że życie Cie tak karze.