Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

Wybraliśmy imionka dla naszej córci!!!

Polecane posty

tak szczerze mówiąc to za przeproszeniem góvno mnie obchodzi ile jest Julek, Jessic czy Wiktorii. Nazywam dziecko tak jak mi sie podoba, a nie pod wzgledem danych statystycznych z ostatnich lat.

Och jej jestem nierozumna.... ty sie najpierw nauczyc pisac z sensem bo zacytowalam twoje slowa:p I ktos wyzej mial racje bĄbelkowanie jak juz:P

Gość jestes zalosna i nienawidze ci
facet będzie ci w gębę pluł a ty go będziesz kochać i rodzić dzieci.Dzisiaj ucałuj mu stopy że z tobą jest tylko uważaj żeby ci przy okazji skopa nie zdzielił.

Poczytalam.... to poczulas pompona?? To jest gwara slaska i bombel oznacza albo pompon albo male dziecko. Z twojej stopki wynika, ze poczulas ruchy.. no ale moze sie myle. W słowniku jezyka polskiego takiego wyrazu nie ma. No i zlotko... matola to poszukaj w swoim srodowisku:P Nie dyskutuje z nickami, ktore stac tylko na wyzwiska jak argumentow brakuje... wiec bye.

Owszem co do cytatu przyznaje racje, to nie byl cytat. Co nie zmienia faktu:P

Gość elja kolja
pisze się Bąbel a nie bombel masz dziecko maturę ?

Yyyyy... ja rozumiem że gówno Cie to obchodzi ale napisałam to bo cytując Ciebie \"(...)Nie chcialam Nazywać córeczki zadną Amleką, Oliwką, Weronisia czy Wikusia. Imie pospolite czy nie, ale wlasnie o to chodzi, za dużo jest jest dziewczynek o imieniu Jessica Albo Brajanek . Ludzie już tak wymyślają w tych imionach i próbują robic z siebie wiele orginalnych. Zupełnie nie rozumiem po co...\" Chciałaś żeby Twoja córa nie była kolejną Amelką, Oliwką... ale będzie kolejną Julką. Nie pisze tego nie miło czy coś ale dajesz imie które jest jednym z częściej teraz nadawanym (nr 1 Wśród większości statystyk) Więc zanim napiszesz że za dużo jest Jessic zobacz ile jest Julek. Mi to nie przeszkadza, choćby same Julki były ale to co piszesz jest bez sensu.... I pohamuj się z \"tonem\" wypowiedzi, chyba Ci hormony szaleją:D A co do Twojego wytłumaczenia (cytuje) \"(...)Oh skoro juz jestes az tak nierozumna, to Ci powiem: ) Brajan to imie chłopięce. Skoro mowa tu o imionach pozwoliłam sobie na ten wpis. \" Kto tu jest nie rozumny? Pozwole sobie zacytować Cię znowu \"(...)za dużo jest jest dziewczynek o imieniu Jessica Albo Brajanek\" Wszyscy wiedzą że Brajan to imię męskie ale skleiłaś to zdanie nie bardzo po Polsku i słusznie zwrócono Ci uwagę A na koniec mojej wypowiedzi pozwolisz że zadam Ci pytanie. Po co w ogóle ten topik, skoro tak Cię wnerwia że ktoś komentuje to co piszesz?

Catrarinka71 Moja wypowiedź, któą zacytowałaś nie odnosiłą się do Ciebie. Po prostu wiele tutaj pisza, ze brzydkie, ze proste, pospolite. źle mnie zrozumiałaś.

otóż to własnie po co zakładasz tematy jak Cię wnerwia to co ktoś pisze,,,poza tym ortografia to się Tobie kłania..bo piszę się bąbel ... i nie pisze sie Brajan tylko Bryan jeśli już chcesz być taka mądra. No i wiesz ideałów niema , ale mnie chociaż mąż nie traktuje jak śmiecia, nawet jednorazowymi wybrykami, bo kłotnie są w każdym normalnym związku ale na pewno nie traktujemy siebie jak to jest u was. Po co robiłaś wielke halo z tego jak to Cie on traktuje a teraz prosze szczęśliwa na maxa hehe

Gość jak tu sie nie dziwic ze taka
debilka t6rafia na gnoja , nie od dzis wiadomo ze swoj ciagnie do swojego, on prostak, burak, cham, w przyszlosci kryminalista, damski bokser, ona infantylna dziunia, bezmyslna. Jeszcze zobaczysz co cie czeka w tym malzenstwie i to juz wkrotce

imili86 jeśli już jesteś taka dociekliwa to ci powiem, że Brajan pisze się po polsku i większoś (co nie znaczy że wszystkie) urzędów stanu Cywilnego Nie zezwala na przekład z innych języków. Moja znajoma ma córkę Jessikę przez \"k\" bo w USC nie zezwolono na \"c\". Po drugie. Nie tylko Bryan jest formą dopuszczalną ale też Brian. Wielkie halo?

Gość drthnvb
po co założyłaś ten temat skoro nie uznajesz żadnej krytyki? jaki jest cel tego tematu?jakieś przesłanie?

Gość 11111111111111
jeżeli wszystko co tu piszecie to prawda to szkoda dziecka :o

Gość drthnvb
ale powiedz: PO CO TEN TEMAT? w jakim celu go założyłaś?

chciałam podzielić się moim szczęściem z innymi ludźmi. Mam na tym forum wielu przyjaciół, ale niestety reszta osob ktore tu przesiadują są emocjonalnymi pokórczami..

Gość drthnvb
zakładając taki temat chyba nietrudno było przewidzieć,ze każdy ma inny gust i każdemu co innego się spodoba,że skrytykują,zwyzywają.Przecież to KAFE :D jeśli chciałaś powiedzieć o szczęściu znajomym to napisz to na temacie gdzie ci znajomi są,bo tutaj jakoś ich nie widać;)

Gość Bardzo ładne imionka
:) Moja córcia to Wiktoria Patrycja, a synek to Gabryś :)

Gość drthnvb
i nie dziwię się reakcjom ludzi tutaj.Też czytałam tamten twój temat i może dlatego sie nie dziwię.Jednego dnia piszesz,że w związku czujesz się jak śmieć i szmata a drugiego chcesz opowiedzieć o swoim szczęściu.To jakieś pokręcone trochę.

to świadczy tylko o nich , o ich wychowaniu, o braku argumentów do swoich wypowiedzi. Łatwiej zmieszać kogoś z błotem niż z zadania wyjść z twarzą :)

Gość ale ty jestes głupią babą
widac ze jestes sfrustrowana sytuacja bo coz - branie slubu z chamem i prostakiem tez by mnie frustrowalo i ze szczescia chociaz zalozylabym sobie topic o imieniu dziecka wspołczuje ci serdecznie bo nie masz odwagi odwołac slubu z kims kto jest impulsywny, wulgarny i chamski - pewnie by cie zdzielil od razu rozumiem ze sie boisz bo ten frustrat niewiadomo co moglby ci zrobic no a poza tym jestes w ciazy i sama sobie nie mozesz poradzic klamka zapadla i bedziesz musiala (przynajmniej do rozwodu) pomęczy sie z tym burakiem. ja bym nie zniosla gdyby facet mnie tak wyzywal ale - widzialy gały co brały przykre tylko to ze szkoda dziecka ktore niczemu nie jest winne

Gość pelno glupich dziewuch na kafe
mozesz kasowac wpisy ale i tak wiesz ze juz wkrotce dostaniesz taki wpierdol od meza ze to czy hania czy srania nie bedzie mialo zadnego znaczenia, wez zaczniej myslec dziewczyno nie o imionkach tylko jak z tego wszystkiego wyjsc cało

Gość ale ty jestes głupią babą
spokojnie chyba na razie jej nie przylał na razie sa na etapie wyzwisk z jego strony i traktowania jej z nalezytym szacunkiem ehhh

A ja nie wiem o co chodzi bo nie czytałam jej innego topiku:( Ma ktoś linka? A tutaj temat jest raczej o imieniu a nie o jej życiu:P

Gość pelno glupich dziewuch na kafe
boisz sie odwolac slub, wiemy to, on by ci emogl pobic ale wiesz od tegoo jest policja. No i zapewne myslisz ze sie obłowisz,m nie potrzebnie, alimenty na dziecko i takk bys dostala