Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no przeciez to zenada

Wszyscy faceci sa pojebani.ZENADA z moim udzialem

Polecane posty

Kazdy mi mowi, ze jestem fajna i bardzo atrakcyjna dziewczyna a co najwazniejsze mam poukladane w glowie. porzadni faceci, nie ci w typie: do lozka i pa ..a potem na pozegnanie slysze to samo( z ta roznica ze na pocieszenie) i odchodza.Do seksu nie dochodzi abyscie nie pomysleli ze jestem latwa a i oni nie daza do seksu wiec nie odchodza z tego powodu, znajomosc trwa 1-3 miesiace i zegnaj z pelna kulturka. Po wielu przejsciach z facetami bylam wiec dlugo sama, tydzien temu zaczepil mnie kolejny, fajny facet. Pospotykalismy sie jakis miesiac czasu, znowu jestem fajna ,inteligentna i chce sie dalej umawiac ale dalam mu delikatnie do zrozumienia aby spadal...przeciez wiadomo jak to sie skonczy

Gość hgfdfdgfgf
fajnie, ze sie szanujesz. plus dla ciebie. ktos to na pewno w koncu doceni

Gość kaferinka
wiadomo znów cię zostawi:)

z 1 tylko poszlam szyblo do lozka ale tylko z jednym i to nie bylo tak ze on naciskal,samo wyszlo i nie zerwal po seksie, wrecz przeciwnie dobrze sie dogadywalismy ale odszedl...reszta tez odchodzila,jak fajna bylam przy poznaniu tak fajna bylam przy rozstaniu

Gość hgfdfdgfgf
szybko czyli po jakim czasie? ;>

no wiem z mnie zostawi wiec sie juz boje w takie cos pakowac

po 2,5 miesiaca

a mam kolezanki dwie co po miesiacu wyladowaly w lozku ze swoimi i szczesliwe mezatki ja nawet nie wyladowalam i papa panno Lalu ,koniec balu.Jestem jakas trefna w takim razie

nie jesstem wrozka ale i tez widze co sie dzieje

Gość hgfdfdgfgf
skad wiesz czy zawsze beda takie szczesliwe? jak ktos wyzej zapytal, ejstes wrozką? roznie moze byc. a jak to swiadczy o dziewczynie, ze tak szybko idzie do lozka to juz zostawie bez komentarza. fajne masz wzorce... tez tak rob, moze w kocnu wyjdziesz za mąż

hmm to skoro nie jesteś wróżką to jakim sposobem wiesz co będzie ? Bo wiesz, ja też bym chciał wiedzieć co będzie w przyszłości. Podziel się wiedzą. Jeśli umiesz przewidywać numerry które padną w lotto to nawet mogę zapłącić

Gość hgfdfdgfgf
ja wyczuwam, ze jestes po prostu neizbyt ciekawą osobą, bardzo przecietną. masz swoje kolezanki, wzorujesz sie na nich, robisz to co one moze dlatego glupio zrobilas i poszlam z tamtym tak szybko do lozka, zeby pochwalic sie swoich puszczaliskim kolezankom, wiaodmo nikt nie chce odstawac od reszty a jak ktos sie szanuje to juz cos nie tak. mysle, ze faceci to wyczuwają, ze nie masz charakteru, wlasnego zdania, ejstes kopią innych przecietnych dziewczyn, wyglad pewnie tez nie jakis super skoro nikt cie do lozka nie zaciaga... poza tym wybacz ale po tym co piszesz widac, ze nie ejstes jakos super inteligenta, zero tajemnicy w tobie. moze staraj sie byc bardziej tajemnicza, nie opowidaj tak wszystkiego o sobie, dalej sie szanuj bo mysle, ze to ejst bardzo dobre, duzo lepsze od chodzenia do lozka po miesiącu z kims kogo sie dobrze nie zna, a potem tacy biorą slub a za pare lat sie rozwodzą, mysle ze bardzo mozliwe, ze tak wlasnie bedzie.

Gość BJ
Tak wszysycy faceci sa pojebani. Bez wyjatku. I to nie z Toba jest cos nie tak tylko z nimi:) Poza tym nie ma znaczenia kiedy pojdziesz z factem do lozka..to i tak nie ma na nic wplywu. Najlepiej nie myslec za duzo i robic swoje. Bedzie co ma byc:) Niech oni sie martwia...:)

"tydzien temu zaczepil mnie kolejny, fajny facet. Pospotykalismy sie jakis miesiac czasu" Zagięcie czasoprzestrzeni? :D