Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lokator heh.

Szuka ktos Lokatora do mieszkania?.Lub dwoch...

Polecane posty

Gość Lokator heh.

Szuka ktos likatora do mieszkania?.Lub dwoch...? Heh

Gość Kocyk
dwóch to już trochę tłok,ale jesli jestes biseksualny i interesuja Cię trójkąty to zapraszam. :D

Gość ruchac sie

Gość Lokator heh.
a powiedz mi w jakim potrzebujesz .Wszystko zalezy . I nic w na szybko :/ :)

Gość ruchac sie
analik

Gość Lokator heh.
Heh. Nie wiem co was dreczy. Brak seksu z kolega czy z kims z rodziny ,ze tak w kolko o tym samym nawijacie heh

Gość Kocyk
Kahori Karamorita -to do mnie?Wypraszam sobie,jestem kobietą :P A moja oferta wciąż aktualna ^_^

Gość Lokator heh.
Kocyk ,wiec skladasz propozycje ?. heh.Wybacz lecz nie interesuja mnie trojkaty heh.. A tak wogole ,hehe.Nienawidze matematyki.. Taki zarcik heh .Powaznie to mam gdzies kto mnie zaprasza lecz jest cos co mnie zatrzymuje. Ta osoba musialaby byc .Ohh ,ale musialbym sie rozpisac hehe.. Fajnie heh ,mam gdzies kto mnie zaprasza ,ale jednak tego gdzies nie mam .To glupie. heh

Gość Lokator heh.
proponuje sex tylko oralny man too man

Gość Kocyk
Nie składam propozycji,odpowiadałam na twoją prosbę.Chociaz faktem jest,że szukam czegoś w ten deseń co napisałam. Poza tym dobrze by bylo gdyby ewentualny lokator mówił z sensem.Ty piszesz chaotycznie,więc ładnej mowy się po Tobie nie spodziewam :D

Gość Lokator heh.
dobra juz kto sie za mnie podaje.heh.. Co zrobic. Wiec ,nie.Nie wszystko ze mna wporzadku ,ale z wami napewno tak. Ahh . jestescie nudni ,bo jestescie tacy sami .Szarzy ludzie.

Gość Lokator heh.
Kocyk.. Nie spodziewaj sie . Jestescie bez sensu . Co to wogole ma byc. Piszesz chaotycznie. Czy Ty wszystko bierzesz na powaznie ? Jesli tak ,to szukaj lokatora ,ktory jest podobny do Ciebie ,a szczerze mowiac ,jest takich 90% ludzi. Napewno co s dla siebie znajdziesz... Heh . A ja jesli mialbym mieszkac z jakas osoba ,to ta osoba musilaby byc madrzejsza niz wy wszyscy tutaj zebrani.. Heh bardzo dawno bylem tu ostatni raz ,ale widze ,ze nadal wszyscy tutaj maja poprzewracane w glowam.. Zwyklli szarzy ludzie.. heh ,Trojkaty.. Heh ,idz do kosciola.

Gość Lokator heh.
Znikam z tego chaosu . Zycze milego pisania nalogowcy robienia wody ludzia w mozgach.. Heh ,trojkaty..heh..

Gość Kocyk
:D Humor poprawiony na reszte dnia. No,my szarzy ludzie wracamy do swojego szarego zycia,Ty wybitna jednostko idź utoń w swoich wieloznacznych trzykropkach,które dodają głębi całej wypowiedzi i sprawiaja,że jestes nietuzinkowy. :D